İşadamlarından Vali Şahin'e ziyaret

Malatya Aktif İşadamları Derneği Başkanı Muzaffer Erşan, Beşer ve Kardelen Eğitim Kurumları yöneticileri Düzce Valiliği'nden Malatya Valiliği'ne atanan Vasip Şahin'i ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Eylül 2012 16:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

MAKİAD Başkanı Muzaffer Erşan, ziyarette yaptığı konuşmada, 1994 yılında Malatya'da kurulmuş bir sivil toplum kuruluşu olduklarını söyledi. Amaçlarının işadamları arasında paylaşma kültürünü geliştirmek olduğunun altını çizen Erşan, aynı zamanda Türk işadamlarının uluslar arası ticaret bağlantılarına aracı olma, ülke kalkınmasına katkı sağlamayı gaye edindiklerini ifade etti. Halihazırda farklı sektörlerde faaliyet gösteren 400 işadamının derneklerine üye olduğuna dikkat çeken Erşan, şöyle devam etti: "TUSKON'a bağlı Gaziantep'de bulunan Güneydoğu Sanayici ve İşadamları Federasyonu üyesiyiz. 400 üyemizle Malatya'nın ihracat ve ticaretinde etkin rol aldık. Ticaretin gelişmesi için çalışmalar yaptık. MAKİAD'ın yaptığı organizasyon ve faaliyetlerle gün geçtikçe global bir köy haline gelmekte olan dünyamızda ülkemizi bir bilgi toplumu haline gelmesi için çalışmalarını sürdürmektedir. Gün geçtikçe büyüyen bilgi bankası ve güçlü uluslar arası bağları ile MAKİAD global pazarları ve yatırımı hedefleyen Türk ve Yabancı yatırımcılar için bir fırsatlar penceresi konumuna gelmiştir. MAKİAD yabancı işadamlarına Türkiye, Orta Asya, Balkanlar, Kafkasya ve Orta Doğuda yapacakları yatırımlar için ilk elden ve en güvenilir bilgileri sunmaya devam etmektedir. Ülkemiz ekonomisinde çok önemli bir yere sahip olan küçük ve orta ölçekli işletmelerin yapılarını güçlendirmek ve onları liberal ve modern standartlara ulaştırmak ve hızla globalleşen dünyamızda rekabet güçlerini artırmak için bilgilendirme toplantıları, seminerler ve çeşitli aktiviteler düzenlemektedir. Malatyamızın gelişmesi için her konuda MAKİAD olarak yeni Valimiz Vasip Şahin'in de yanında olacağız."

Vali Vasip Şahin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Erşan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Şahin, MAKİAD'ın bundan sonrada kente katkı sağlayacağına inancının tam olduğunu kaydetti. Derneğin yurt içi ve yurt dışı ticari faaliyetleri artırmak için düzenlediği fuar, gezi ve toplantıları yerinde bulduğunu vurgulayan Şahin, bu çalışmalarla şehrin yeni ufuklar kazanması, işadamlarının iş bağlantılarının artmasının önemli olduğu kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber