Kamyonet otomobile çarptı: Anne ile çocuğu öldü, 5 kişi yaralandı

Eskişehir'de kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, anne ile 5 yaşındaki çocuğu hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Eylül 2012 10:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tepebaşı ilçesi Muttalip Mahallesi yolunda meydana gelen kazada, Eskişehir istikametine giden Samed C.'nin (21) kullandığı 68 KD 496 plakalı kamyonet, Anadolu Üniversitesi İki Eylül Kampüsü mevkiinde direksiyon hâkimiyetinin kaybedilmesi nedeniyle karşı yönden gelen Metin Gürsoy (34) idaresindeki 26 UK 875 plakalı otomobile yandan çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobilde bulunan 6 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda 112 Acil Servis ekibi ve itfaiye gönderildi. Otomobilde bulunan Gürsoy ailesinden Emine Gürsoy (32) olay yerinde, kızı Hacer Gürsoy (5) ise kaldırıldığı Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Kazada yaralanan otomobil sürücüsü Metin Gürsoy (34), oğlu Sefa Gürsoy (9) ile aynı aileden Fatma Gürsoy (72), Ali İhsan Gürsoy (50) ve Yaşariye Gürsoy (47) ise Yunus Emre ve Devlet Hastanelerine kaldırılarak tedavi adlına aldı. Yaralılardan Metin, Sefa ve Fatma Gürsoy´un hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi.

Olayın haberini alan yakınları da kaza yerine geldiklerinde gözyaşlarına hakim olamadı. Kazadan yara almadan kurtulan kamyonet sürücüsü Samed Gürsoy, gözaltına alındı.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber