Kolu makineye sıkışan gencin sağlık durumu iyi

Bursa'nın Keles ilçesinde kolunu silaj makinesine kaptıran 17 yaşındaki gencin ameliyatının başarılı geçtiği, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Eylül 2012 20:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bir akrabasına yardım etmek için Keles ilçesine bağlı Durak köyüne giden 17 yaşındaki Gökhan Altınok, 8 saat süren kurtarma çalışmasının ardından ameliyata alınmıştı. Gece saatlerinde ameliyattan çıkan genç, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi plastik cerrahi servisine alındı. Gencin olay anında elini kaybettiği tespit edilirken, doktorlar Altınok'un kolunu kurtarmak için saatlerce yoğun çaba harcadı.

Ameliyata giren Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Plastik Cerrahi Araştırma Görevlisi Orhan Tunalı, Altınok'un sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. Hastaya gelir gelmez tıbbi müdahale uygulandığının altını çizen Tunalı, ?Hastaya acildeki arkadaşlar tıbbi olarak müdahale yaparken, bir yandan da kurtarma ekibindeki arkadaşlar makinenin parçasını çıkardı. Biz cerrahi olarak müdahalemizi acilen yaptık. Hastayı ameliyata aldık. Tedavisi devam ediyor. Şuuru açık ve keyfi yerinde. Ağızdan yemek yemeye başladı. Kolunun durumu da iyiye gidiyor. 2.5 saat kurtarma ameliyatı yaptık. Kayıp olan parçalar çok fazla parçalandığı için onların tekrardan onarılma şansı yoktu. Mevcut durumun daha kötüye gitmesini engelledik? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber