Kanarya sevenler, terörü kınamak amacıyla siyah kurdele kesti

Eskişehir Kanarya Sevenler ve Yetiştiriciler Derneği yeni haliyle kanarya sevenlerle buluştu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Eylül 2012 16:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Açılışta son zamanlarda artan terörü kınamak amacıyla siyah kurdele kesildi. Dernek açılışında sergilenen kanaryalar da mezat usulü satılarak geliri şehit ailelerine bağışlanacak.

Eskişehir, İstiklal Mahallesi'nde yıllardan beri hizmet veren Eskişehir Kanarya Sevenler Ve Yetiştiriciler Derneği, yeni vizyon ve hizmet anlayışıyla sevenleriyle buluştu. Açılışa Eskişehir Kanarya Sevenler ve Yetiştiriciler Derneği Başkanı Mehmet Servi, Başkan Yardımcısı Vesile Aydın, davetliler ve basın mensupları katıldı. Program şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. İstiklal Marşı'nın ardından Eskişehir Kanarya Sevenler Ve Yetiştiriciler Derneği Onursal Başkanı Besim Gülbakan kanaryalar ile ilgili bilgiler verdi. Başkan, Mehmet Servi de kanarya derneğiyle ilgili olarak bilgiler verdi. Dernek Başkan Yardımcısı Vesile Aydın da Türkiye'de yaşanan terör olaylarını kınadıklarını söyledi. Dernek açılışını Başkan Yardımcısı Vesile Aydın yaptı.

Açılış sonrasında konuşan Aydın, Türkiye'deki terör olayların kendilerini üzdüğünü, kendisinin 6 yaşından beri Türkiye'de yaşadığını burasının kendi memleketi olduğunu belirtti. Kendi eşinin de asker olduğunun altını çizen Aydın, Türkiye'de yaşanan terörü kınadıklarını ifade etti. Aydın, derneğin yıllardan beri hizmet ettiğini, yeni vizyonu ile açılış yaptıklarını söyleyerek, farklı organizasyonlar yaparak, sosyal sorumluluk projelerine destek vermeye çalışacaklarını söyledi. Aydın, kanarya yarışması olan Cumhuriyet kupasının Ankara dışında Eskişehir'de yapılmasını sağlayacaklarını kaydetti.

Eskişehir Kanarya Sevenler Ve Yetiştiriciler Derneği Başkanı Mehmet Servi, dernek açılışında sergilenen kanaryaların mezat usulü olarak satılacağını, gelirlerinin şehit ailelerine bağışlanacağını ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber