13 Eylül 2012'den önemli gündem başlıkları

Haber Giriş : 13 Eylül 2012 09:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Gül'ün programı

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, saat 15.00'de MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı kabul edecek.

Başbakan Erdoğan Ukrayna'da

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Viktor Yanukoviç ile eşbaşkanlık yapacağı Türkiye-Ukrayna Yüksek Düzeyli Stratejik Konseyi Toplantısı'na katılacak. Erdoğan, Kiev'deki temaslarının ardından Kırım Özerk Cumhuriyeti'nin Yalta kentine geçecek.

Başbakan Yardımcıları, Bakan ve Bakan Yardımcılarının programları

- Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Four Seasons Otel'de saat 10.30'da ?TOBB Uluslararası İş Forumu'na katılacak.

- AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, İstanbul Swiss Otel'de saat 10.30'da Dünya Akıllı Şehirler Zirvesi'ne katılacak.

Bağış, ayrıca Küresel Sorunlar Platformu'nun düzenlediği konferansta ve Dünya Franchise Zirvesi'nde birer konuşma yapacak, ''1. Konexpo Sanayi ve Kültür Etkinliği'ne katılacak.

- Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, The Marmara Otel'de saat 09.30'da TÜSİAD'ın Sürdürülebilir Turizm Raporu'nun tanıtım seminerine katılacak.

- Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Sarıyer'deki Sait Halim Paşa Yalısı'nda saat 09.30'da ?Karadeniz'den Akdeniz'e Tarımsal Yatırım ve Ticarete Destek? konulu toplantıya katılacak.

- Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Mersin'de saat 10.55'de inşaatı süren stadyum, yüzme havuzu, Servet Tazegül Spor Salonu ile Tenis Kompleksi ve yurt kompleksinde incelemelerde bulunacak. Bakan Kılıç, saat 12.55'de Mersin Üniversitesi (MEÜ) Kampüsü'nde yer alan Gönüllü Merkezi'nin açılışını yapacak, saat 15.00'de Genel Koordinatörlük Yönetim Merkezi'ni ziyaret edecek, saat 16.00'da Hazırlık ve Düzenleme Kurulu (HDK) Toplantısı'na katılacak.

- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, saat 11.00'de ''Başkent'te Sivas Günleri'' etkinliğine katılacak.

Siyasi partilerin programları

- Sadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Tacettin Çetinkaya, saat 11.00'de basın açıklaması yapacak.

Basın toplantısı, tören, eylem, panel, toplantı, görüşme, ziyaret

- İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde saat 11.30'da basın açıklaması düzenlenecek.

- Ses Sendikası, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi havuz başında saat 12.30'da ?4+4+4? eğitim sistemi ile ilgili basın açıklaması düzenleyecek.

- Eğitim-İş, Atatürkçü Düşünce Derneği Avcılar Şubesi önünde saat 13.00'te, 4+4+4 eğitim sistemini protesto için imza kampanyası ve basın açıklaması düzenleyecek.

- Sakarya Zaferi'nin 91. yıl dönümü dolayısıyla Polatlı Duatepe'de saat 14.00'de tören düzenlenecek.

- Botaş Genel Müdürlüğü, saat 14.00'de "Ham Petrol Boru Hatlarının Akıllı Pig Yönetimi ile Kontrolü İşi" ihalesini gerçekleştirecek.

- Çubuk Belediyesi, saat 14.00'de 8. Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Şenliği'nin açılışını yapacak.

- Cem Yılmaz ve Dianne Reeves, saat 19.30'da Comngresium'un ?sonbahara merhaba' etkinliğine katılacaklar.

SPOR GÜNDEMİ

---------------------------

- Galatasaray'ın unutulmaz futbolcusu, taçsız kral Metin Oktay, ölümünün 21. yılında Kozlu Mezarlığı'ndaki kabri başında saat 11.'de düzenlenecek törenle anılacak.

- 5. Uluslararası Rixos Cup Basketbol Turnuvası'nda saat 16.45'de Galatasaray Medical Park-Banvit, saat 19.00'da Anadolu Efes-Cibona Zagreb maçları oynanacak.

- Galatasaray, Medical Park Antalyaspor karşılaşmasının hazırlıklarını saat 10.30'da gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek.

- Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Mersin İdman Yurdu ile oynayacağı maçın hazırlıklarını saat 18.00'de basına açık yapacağı antrenmanla sürdürecek.

- Beşiktaş, Sanica Boru Elazığspor maçının hazırlıklarını saat 17.00'de Beylerbeyi ile yapacağı basına kapalı maçla sürdürecek.

- Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürecek.

- Bursaspor yöneticileri, saat 14.00'de taraftar dernekleri temsilcileriyle bir araya gelecek. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ise, saat 16.00'da basın toplantısı düzenleyecek.

İHA

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı Çankaya Köşkü'nde kabul edecek. (15.00)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kiev'de düzenlenecek Türkiye-Ukrayna Yüksek Düzeyli Stratejik Konseyi'nin ikinci toplantısına katılacak.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Ankara AKM'de ?Başkent'te Sivas Günleri' etkinliğine katılacak. (11.00)

Ankara'nın Polatlı ilçesinde Sakarya Meydan Muharebesi'nin 91'inci yıl dönümü düzenlenen törenlerle kutlanacak. Törenlere TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Genelkurmay Başkanı Org. Necdet Özel ve kuvvet komutanlarının da katılması bekleniyor. (14.00)

TOBB tarafından düzenlenen ve 88 ülkeden bin işadamının yer alacağı İstanbul Four Seasons Otel'deki Uluslararası İş Forumu'nun açılışını Makedonya Cumhurbaşkanı Gjorge Ivanov, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı birlikte yapacak. (10.30)

Gıda Güvencesi İçin Özel Sektör Konferansı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker'in katılımıyla İstanbul Sait Halim Paşa Yalısı'nda yapılacak. (09.30)

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, İstanbul Swiss Otel'de düzenlenen ?Dünya Akıllı Şehirler Zirvesi'ne katılacak. (10.30)

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Amasya'da, Aydınca Barajı temel atma törenine katılacak. Eroğlu, Kazanasmazlar Konağı Ormancılık Kültür Evi'nin açılışını yapacak, koordinasyon toplantısına katılacak. (15.00-20.00)

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz Malatya'da 2. SODES İyi Örnekler Konferansı'na ve SODES'in Bölgeye Sosyal ve Ekonomik Faydaları Paneli'ne katılacak, SODES Fuarı'nın açılışı yapacak. Bakan Yılmaz Bingöl'de, Desteğe Muhtaç Çocukların Spor Aktivasyonları ile Topluma Kazandırılması Projesi kapanış ve sertifika törenine katılacak. (09.30.14.00.19.30)

BM Mülteciler Yüksek Komiseri Özel Temsilcisi Angelina Jolie ile BM Mülteciler Yüksek Komiseri Antonio Guterres, Türkiye'ye sığınan Suriyelilerin Gaziantep ve Kilis'teki barınma merkezlerini ziyaret edecek.

Albaraka Türk Katılım Bankası'nın murabaha sendikasyon kredisi özelliğini taşıyan kredinin imza töreni İstanbul'da yapılacak. (09.30)

Doğuş Otomotiv, 2004 yılından beri yürüttüğü 'Trafik Hayattır Projesi' kapsamında Bursa'da 50 ilköğretim okulundan 200 öğretmene yönelik trafik ışıkları, emniyet kemeri, araç içi güvenlik ve trafikte güvenlik konularında eğitim verecek. (09.00)

Tarım, gıda ve hayvancılık sektörlerinde faaliyet gösteren Matlı AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı ve Matlı AŞ Genel Müdürü M. Emre Vural 'Daha Verimli Bir Gelecek İçin Sürekli gelişim' sloganıyla yürüttükleri çalışmaları basın toplantısıyla açıklayacak. (09.30)

Rusya'nın güneyindeki Krasnodar bölgesinde bir otobanda, kazların kapısı açık araçtan aşağı atlaması ilginç görüntüler oluşturdu. (Avrasya Feed)

Mısır Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi, Brüksel'de AB yetkilileriyle temaslarda bulunacak.

Bursaspor Yönetimi, Özlüce Tesisleri'nde sivil toplum örgütleri ve gazetecilerin katılımıyla 50. yıl proje toplantısı gerçekleştirecek. (14.00)

Bursaspor, Kardemir Karabükspor hazırlıkları kapsamında Özlüce Tesisleri'nde antrenman yapacak. Antrenman öncesi Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam saha kenarında basın toplantısı gerçekleştirecek. (18.00)

CHA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber