Emniyet'ten vatandaşlara ?sahte polis' uyarısı

Erzurum'da kendilerine polis süsü veren 4 şüpheli gerçek polisler tarafından yakalanırken emniyetten vatandaşlara ?sahte polis' uyarısında bulunuldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Eylül 2012 09:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Erzurum'da önceki gün saat 17.00 sıralarında Havaalanı yolu Çiftlik Köyü sapağına yakın civarda iki araç içerisinde N.Ö., S.D., O.İ., Y.Ç. isimli toplam dört şahıs yakalandı. Araçlarda yapılan aramalarda iki adet polis yeleği, üç adet kurusıkı tabanca, iki adet polis şapkası, bir adet polis sireni, bir adet biber gazı, iki adet kelepçe, iki adet sahte plaka, dört poşet beyaz toz madde, bir adet koli bandı, bir bidon benzin ve Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı adı kullanılarak düzenlenmiş bir adet arama kararı ele geçirildi. 4 şüpheli gözaltına alındı.

Emniyet bunun üzerine ?sahte polis' uyarısında bulunarak vatandaşlara yönelik şu uyarıda bulundu:

?Şüpheli şahısların araçlarında polis yeleği, kurusıkı tabanca, polis şapkası, polis sireni, biber gazı, kelepçe, sahte plaka, benzin, koli bandı ve Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı adı kullanılarak düzenlemiş arama kararı bulunmasından dolayı şahısların kendilerine polis süsü vererek değişik türde eylemlerde bulunabilecekleri değerlendirildiğinden vatandaşlarımızın bu konuda duyarlı olması, kendisine polis süsü veren şahıslara inanmamaları, bu durumlarda şüphe duymaları halinde 155 Polis İmdat Hattını arayarak yardım istemeleri kamuoyuna duyurulur.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber