Erdoğan'dan Ecevit'e jest

Haber Giriş : 07 Eylül 2005 07:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eski Başbakan Bülent Ecevit'e tahsis edilen eski model Mercedes, sık sık arıza yapınca Başbakan Erdoğan'ın talimatıyla yeni Mercedes tahsis edildi

ESKİ başbakanlardan Bülent Ecevit'in makam aracı sorunu Başbakan Erdoğan'ın talimatıyla çözüldü. Ecevit'in kullanımına verilen eski model Mercedes marka makam aracı sık sık arıza yaptığı için kullanım dışı kalmıştı. Ford marka minibüs kullanan Ecevit çiftinin rahatsızlığı Erdoğan'a iletilince, kendilerine 1994 model bir mercedes makam aracı yeniden tahsis edildi. ?Makam aracı' sorunuyla gündeme gelmek istemeyen Ecevit'e yeni yıla doğru ise yeni bir model Mercedes aracın verileceği öğrenildi.

Öte yandan Başbakan Erdoğan, haftasonunda, PKK yandaşlarının olaylara neden olduğu Bilecik ve Bursa'da olacak. Erdoğan'ın gezisi, toplumsal gerginliklerin yaşandığı Gemlik ve Bozüyük olaylarının hemen ardından gerçekleşmesi nedeniyle büyük önem taşıyor. Bursa'da bazı açılışlara katılacak olan Erdoğan, ardından Bilecik Söğüt'teki Osmanlı İmparatarluğu'nun kuruluş yıldönümü törenlerine katılacak. Başbakan, pazartesi günü de Kütahya'da eğitim yılı açılış törenlerinde olacak.

star

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber