Zihni Aldırmaz: Çocuklarımız Türkiye'nin geleceğidir

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılının ülkemize, öğrencilere, öğretmenlere ve velilere hayırlı olmasını diledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Eylül 2012 09:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yeni eğitim-öğretim döneminin başlaması dolayısıyla mesaj yayınlayan Zihni Aldırmaz, eğitimin toplumların geleceği için en önemli unsur olduğuna dikkat çekerek, ?Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceğini emanet edeceğimiz çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitimi hayati önem taşımaktadır. Çünkü kalkınmanın temelinde eğitim vardır. Eğitim seviyesinin yükselmesi ve çocuklarımızın çağdaş eğitim alması Türkiye'nin dünyadaki gelişmiş ülkeler arasında yerini almasında en büyük faktör olacaktır. Büyük Önder Atatürk'ün işaret ettiği ve hedef gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine çıkmak ancak eğitimle mümkündür.? dedi.

Zihni Aldırmaz, çocuklarımızın bu ülkenin geleceği ve güvencesi olduğunu vurguladı. Öğrencilere sürekli okumalarını ve araştırmalarını öneren Zihni Aldırmaz, ?Göstereceğiniz gayretle, aydınlık yarınlar sizleri bekliyor.? ifadesini kullandı. Başkan Vekili Aldırmaz, mesajında şu görüşlere yer verdi: ?Sizler belirleyeceğiniz büyük hedeflerle gelecekte ülkemizi daha ileriye taşıyacaksınız. Belirlediğiniz hedef, ne kadar büyük olursa, Türkiye'nin geleceği de o kadar parlak olacaktır. Sizlere güvenimiz sonsuzdur. Fedakar öğretmenlerimiz de sizlerin en iyi şekilde yetişmeniz, geleceğe hazırlanmanız için üstün bir gayret göstermektedirler. Onlara teşekkür etmek hepimizin borcudur. Bu düşüncelerle yeni eğitim-öğretim döneminin hayırlı olmasını diliyor, hepinizin üstün başarılar göstereceğine inanıyorum?.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber