Bursa yürümeye hazırlanıyor

Sağlık Bakanlığı'nın obeziteyle mücadele çalışmaları kapsamında Bursa'da halkta bilinç oluşturmak amacıyla yürüyüş düzenlenecek.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Eylül 2012 10:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

3 Ekim Çarşamba günü gerçekleştirilecek yürüyüşün hazırlıkları tamamlandı. Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam Kurulu'nun üçüncü toplantısını gerçekleştirdi. Bursa Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Dr. Esat Dinçer, düzenlenecek yürüyüşün önemini anlattı. Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar ve Programlar Birimi Sorumlusu Uzm. Dr. Yasemin Coşkun ise hazırlıklar hakkında bilgi verdi. Buna göre, 3 Ekim Çarşamba günü saat 10.00'da Halk Sağlığı Müdürlüğü binası önünden başlayacak yürüyüş, Çarşamba Merinos Parkında sonlana erecek.

Yürüyüşe Sağlık Müdürlüğü, Milli Eğitim, Emniyet Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, İl Müftülüğü, Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı, Osmangazi Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, Nilüfer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, Yıldırım Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğünün de destek vermesi bekleniyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber