Burhaniye'de okul kantinleri denetlendi

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, 5996 Sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu Gereği'nce okul kantinlerinin denetlenmesine başlandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Eylül 2012 22:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kanun gereğince, üretim yerleriyle toplu tüketim yerlerinin denetlendiğini bildiren İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü dursun Okur, işletmecilerin kurallara uyduklarını söyledi. Okulların açılmasıyla birlikte kantin denetimlerine de ağırlık verildi. Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğünde gıda kontrol görevlileri Mühendis Erdinç Çavuşoğlu ve Cahit Dikici ile Veteriner Hekim Ahmet R. Caner tarafından yapılan denetimlerde olumsuzluğa rastlanmadığını bildiren Müdür Dursun Okur, denetimlerin. İl Yıllık Denetim ve Değerlendirme Programına göre yapıldığını bildirdi. Müdür Okur" Okulların açılması ile birlikte

İlçemizde bulunan Okul ve Dershane Kantinlerinin Müdürlüğümüz Gıda Kontrol Görevlileri Mühendis Erdinç Çavuşoğlu ve Cahit Dikici ile Veteriner Hekim Ahmet R.Caner tarafından denetlendi. İşletmelerde yapılan kontrollerde herhangi bir olumsuzlukla karşılaşılmadı. Kantin işletmecilerinin 5996 Sayılı Kanuna riayet etmelerinden, işletmelerinde temizlik ve sağlık koşullarına özen göstermelerinden dolayı da teşekkür ediyoruz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber