Düğün yolunda kaza; 1'i ağır 2 yaralı

Muğla'nın Ortaca ilçesinde nikah kıymak için belediyeye giden çiftin motosikleti, minibüse çarptı. Kazada 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Ekim 2012 11:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre; Dalyan'dan nikah kıydırmak içi Ortaca'ya giden Sevim Ünlükal (62) ve Cahit Yalçın (68) çiftini taşıyan 48 RP 978 plakalı motosiklet, Atatürk Bulvarı'na geldiği sırada tali yoldan dikkatsizce ana caddeye çıkmak isteyen Yusuf Korkmaz idaresindeki 48 RS 431 plakalı minibüse çarptı.

Çarpmanın etkisiyle motosikletten savrulan Cahit Yalçın ile motosikletin arka kısmında yolcu olarak bulunan Sevim Ünlükal ağır yaralandı.

Kazayı görenlerin 112 Acil Servisi'ne bildirmeleri üzerine olay yerine gelen Özel Yücelen Hastanesi 112 Acil Sağlık Ekibi ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. 112 Acil Servis Ambulans yaralıları Özel Yücelen Hastanesi Acil Servisi'ne götürdü. Yaralıların yapılan muayenesinde ve çekilen röntgen filminde Sevim Ünlükal'ın ağır yaralandığı tespit edildi.

Kazadan sonra konuşan motosiklet sürücüsü Cahit Yalçın; ?Dalyan Beldesi'nden evlenmek için belediyeye geliyorduk. Atatürk Bulvarı'na geldiğimizde tali yoldan minibüs aniden önümüze çıktı. Çarpmamak için mücadele ettim ama kurtaramadım. Gözümüzü hastanede açtık? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber