Şehitler için mehterli yürüyüş

Büyük Birlik Partisi (BBP) ve Alperen Ocakları tarafından şehitler için ortaklaşa düzenlenen ?Büyük Yürüyüş Alperenler Geliyor' etkinliği mehter takımının katılımı ile gerçekleştirildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Ekim 2012 18:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

BBP Bursa İl Teşkilatı ve Alperen Ocakları'nın düzenlediği yürüyüş, mehteran eşliğinde Tophane Saat Kulesi önünden başladı, Orhan Gazi Parkı'na kadar devam etti. Yürüyüşe BBP Bursa İl Başkanı Ömer Ünsal, Alperen Ocakları Bursa İl Başkanı Hasan Fehmi Altun, teşkilat mensupları, partililer ile vatandaşlar katıldı.

Tophane Saat Kulesi önünde önce şehitler için okutulan mevlidin duası yapıldı. Duanın ardından Alperen Ocakları Bursa İl Başkanı Hasan Fehmi Altun basın açıklamasını okudu. Basın açıklamasında şehitlerin emanetine sahip çıkacaklarını belirten Altun, ?Atalarımızdan emanet aldığımız bu şanlı sancağın ve hak davanın bizden sonraki nesillere kıyamet gününe kadar ulaşmasını sağlayacağız. Vatanı, namusu, imanı uğruna bu topraklarda can vermiş şehitlerimizin ruhu şad olsun. Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun. Allah Türk milletini korusun, yar ve yardımcısı olsun.? dedi.

Basın açıklamasının ardından içilen andın ardından yürüyüşe geçen BBP'li ve Alperen Ocaları'ndan kalabalık grup, Uludağ Mehteran Derneği'nin de katılımı ile Heykel istikametine doğru yürüyüşe geçti. Meşaleler eşliğinde Orhangazi Parkı'na kadar 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' sloganı atarak ve tekbir getirerek yürüyen gruba vatandaşlar da destek verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber