Üniversiteli gençler, kültür çınarlarıyla buluştu

Burdur Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan ?Gençler Kültür Çınarlarıyla Buluşuyor' konulu projeyle, üniversiteli gençler, unutulmaya yüz tutmuş meslekleri yapan zanaatkarlarla bir araya geldi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Ekim 2012 19:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Burdur Valiliği tarafından kabul edilen proje kapsamında Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ)'nden gençler unutulmaya başlanan meslekleri son ustalarının yanında inceleme fırsat buldu.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından polisle üniversiteli gençler arasındaki iletişimi arttırmak için proje hazırlandığını belirten İl Emniyet Müdürü Celal Aydoğan, MAKÜ ile iş birliği yaparak kültür çınarlarıyla gençleri bir araya getirdiklerini söyledi.

Projenin amacın öğrencilerin sosyal etkinliklerine katkıda bulunmak olduğunu bildiren Aydoğan, ?Öğrencilerin farklı grup ve kişilerin etkisine girmemesi için bir çalışma içinde olduk. Burdur'da bu kadar güzel zanaatkarların olduğunu ben de beklemiyordum. Sonuçta hem üniversite gençliği mutlu oldu, hem de zanaatkarlarımız mutlu oldu.? dedi.

Projenin Burdur'u tanımak için büyük bir fırsat olduğunu anlatan MAKÜ öğrencisi Meryem Derviş, Emniyet müdürlüğüne teşekkür etti. Projenin galası İl Emniyet Müdürlüğü Konferans Salonu'nda yapıldı. Öğrencilerin zanaatkarlarla yaptığı röportajlar yayınlandı. Galaya katılan öğrencilere ve zanaatkarlara plaket takdim edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber