Bozüyük'ten kısa kısa

Bozüyük Belediyesi, Halk Kütüphanesi'ne 120 adet kitap bağışında bulundu.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 10 Ekim 2012 19:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Belediye Başkanı Ahmet Berberoğlu, kütüphaneye yaptığı ziyarette, belediye olarak maddi ve manevi her türlü konuda kütüphanenin destekçisi olduklarını belirterek, belediye olarak kütüphane ve okumaya önem verdiklerini söyledi.

Bozüyük Belediyesi'nin, kütüphaneye yaptığı bağışların devamının geleceğini belirten Berberoğlu, şunları kaydetti:

"Bu bir ilk adımdı. Bundan sonra da eksikliklerimizi ve ihtiyaçlarımızı hep birlikte gidererek, Bozüyüklü gençlerimize okumayı sevdirmek ve kitap okuma alışkanlığı kazandırmak istiyoruz. Bunu el birliğiyle başarabilirsek, Bozüyük'ün ve gençlerimizin geleceği kurtulmuş olur. Bu konuda bizler bazen ihmalkar davranabiliyoruz. Sizleri esasında her ortamda gelip desteklememiz lazım. Bundan sonra elimizden geldiği kadar sizlere destek olmaya çalışacağız."

Kütüphane Müdürü Mukaddes Gündüz de Bozüyük Belediyesi'nin, 120 adet güncel roman bağışlamasının mutluluk verici olduğunu ve belediyenin ön ayak olduğu bağış hareketine herkesi davet ettiklerini bildirdi.

-Bozüyük Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü'nden Başıbüyük'e ziyaret

Bozüyük Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Celalettin Tospatlı ve kurucu üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hanifi Başıbüyük'ü ziyaret etti.

Kulüp Başkanı Tospatlı, ziyarette, Bozüyük'te sosyal, kültürel, gençlik ve sportif faaliyetlerin etkinleştirilmesini ve geliştirilmesini sağlamak ve bu alanda faaliyetlerini sürdüren kurum ve kuruluşlara destek vermek amacıyla kulübü kurduklarını söyledi.

Tospatlı, ayrıca okullarda yetişen sporcuları bir araya getirip, çeşitli branşlarda takımlar oluşturmak istediklerini belirterek, oluşturulan takımlarla futbol hariç diğer tüm amatör dallarda mücadele eden bir kulüp haline gelmeyi hedeflediklerini kaydetti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Başıbüyük de Tospatlı ve üyelere ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber