Sivas İl Özel İdaresi, 277 kilometre asfalt kaplama yaptı

Sivas Özel İdare Genel Sekreteri Salih Ayhan, asfalt yol ağının daha modern hale getirilerek yol konforunun artırılması için 2012 yıl iş sezonunda yürütülen çalışmaların başarıyla tamamlandığını söyledi. Ayhan, 277 kilometre asfalt kaplama yaparak önemli bir mesafe kat ettiklerini belirtti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Ekim 2012 15:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İl Özel İdaresi personelinin altyapı problemlerinin çözülmesi noktasında büyük özveri gösterdiğini söyleyen Ayhan, 76 kilometre onarım, 145 kilometre stabilize kaplama, 38 adet sanat yapısı (köprü ve menfez) ile 264 kilometre kırma taştan temel altyapı çalışmasının tamamlandığını söyledi.

Asfalt çalışmalarının yanı sıra bozulan yolların bakım-onarımlarını da yapan İl Özel İdaresi, il genelinde 4 ayrı ekiple 490 kilometre yolda yama çalışması yaptı.

Asfalt çalışmalarının tamamlandığını aktaran Ayhan, sözlerini şöyle tamamladı: "Altyapı yatırımlarında ve yürütülen diğer tüm çalışmalarda kamu yararı, kaynakların etkin ve verimli kullanılması, hizmetin gereği, vatandaş odaklı hizmet anlayışı İdaremizce daima ön planda tutulmaktadır. Bu noktada idaremiz ilimizin sorunlarının çözülmesine yönelik önemli yatırımlar gerçekleştirmektedir. Çalışmalarımız her yıl daha da artarak güzel hizmetler gerçekleştireceğiz.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber