15 Ekim 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Ekim 2012 09:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti MYK toplantısına başkanlık edecek. Başbakan Erdoğan, Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 12. Zirvesi'ne katılmak üzere Azerbaycan'a gidecek. (14.00?18.00)

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Anadolu Ajansı Bursa Bölge Müdürlüğü ofisinin açılışını yapacak. Arınç, Hasan Aslanoba Anadolu Lisesi ile Kestel Belediyesi'nce yaptırılan mahalle konağı ve parkların açılışına katılacak. (11.00-12.30)

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, İşitme Engelliler Milli Takımı oyuncularını kabul edecek. (10.00)

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ Siirt'te, AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret edecek, Siirt Üniversitesi akademik yıl açılışına katılacak. (10.30-13.00)

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Trabzon'da, 5. Türk Dünyası Mühendislik, Mimarlık ve Şehircilik Kurultayı'nın açılış törenine katılacak. (09.30)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, İzmir'de, Enerji Yatırım ve Düzenleme Konferansı'na katılacak. (09.00)

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker Diyarbakır'da, Dünya Kadın Çiftçiler Günü etkinliğine ve Karacadağ Kalkınma Ajansı'nın tanıtımına katılacak. (09.00-15.30)

Terör örgütü KCK ana davasının duruşması, Diyarbakır 6'ncı Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülmeye devam edecek.

Bursa Aile Ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü kadına şiddeti önlemeye yönelik geliştirilen teknik takip sistemi hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlenecek. Toplantıya Aile Ve Sosyal Politikalar Müsteşarı Ahmet Zahteroğlu ve Kadının Statüsü Genel Müdürü Özlem Bozkurt Gevrek katılacak. (14.00)

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul'daki konsoloslarla Emirgan Beyaz Köşk'te kahvaltılı toplantıda bir araya gelecek. (10.00)

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde basın açıklaması yapılacak. (10.30)

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Ekonomik İşbirliği Teşkilatı'nın (ECO) 20. Bakanlar Konseyi Toplantısı'na katılacak.

Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış, KKTC'de temaslarda bulunacak. KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ve Meclis Başkanı Hasan Bozer'i ziyaret edecek. Başbakan İrsen Küçük ve ardından Dışişleri Bakanı Hüseyin Özgürgün ile görüşecek.

KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, AP Milletvekili Andrew Duff ve heyetini kabul edecek.

Suriye ile ilgili gelişmeler takip ediliyor.

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile bir futbolcunun katılacağı basın toplantısı, maçın oynanacağı Ferenc Puskas Stadı'nda düzenlenecek. Toplantının ardından A Milli Takım, Macaristan ile oynayacağı maçın antrenmanını yapacak. (18.15 - 19.00).

PTT 1. Lig'de 7. haftanın son maçında Manisaspor ile Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşı karşıya gelecek. (20.00)

Süper Lig Takımları'nın haftanın maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek.

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı, Atatürk Spor Salonu'nda Siirt Şöhretler Karması ile dostluk maçı yapacak. Karşılaşma öncesi Başantrenör Simone Pianigiani ve sarı lacivertli iki basketbolcu Siirt Üniversitesi'nde bir panele katılacak. (18.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber