Üzerine ?fırfırlı ilan' koyan bile var

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde Çerkezköy Belediyesi, Atatürk Caddesi'nde ?parkomat' sistemine geçmeye hazırlanırken, cadde esnafı da uygulamanın biran önce başlaması için sabırsızlanıyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Ekim 2012 10:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çerkezköy'ün en işlek Caddesi olan Atatürk Caddesi üzerinde boydan boya sıralanan satılık oto araçlar, hem esnafı hem de kısa süreli park yapacak sürücüleri zor durumda bırakıyor. Osmanlı Camii önünden kuyumcuların olduğu bölüme kadar, bankaların bulunduğu mevkiden Altoyol Kavşağı'na kadar sıralı bulunan satılık araçların, günboyu burada bekletildiğini vurgulayan çevre esnafı, ?Bu araçlar, ilk şeridi kapattığı için, kısa süreli park yapmak zorunda kalanlar, ikinci araçlar olarak, yolu kapatıyor. Bazen Atatürk Caddesi üzerinde, bırakın iki aracın aynı anda seyretmesi, tek aracın bile geçişi zorlaşıyor.? Siteminde bulundular.

Atatürk Caddesi'nin, adeta eski araçların satışa çıkarıldığı bir ikinci el oto pazarı haline getirildiğini dile getiren çevre esnafı ?Bu araçlar, ilk şeride park edildikleri için, trafik polisleri ceza da yazamıyor. Cezayı, onlar yüzünden kısa süreliğine ikinci parkı yapan sürücüler alıyor. Biz de, arabalarımızı park edecek yer bulmakta güçlük çekiyoruz. Parkomat sistemi ile sorunun çözülmesini bekliyoruz.? Diye konuştular.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber