Sabıkası çıkan otobüs şoförü yolcuları bırakıp kaçtı

Eskişehir'den İstanbul istikametine giden yolcu otobüsünün şoförü, Eskişehir çıkışında radara yakalandı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Ekim 2012 16:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Polis ekiplerinin otobüsü durdurmasının ardından şoförün çeşitli suçlardan arandığı tespit edildi. Olayın yerine jandarma ekiplerinin beklenmesi sırasında polislerin elinden kaçan şoför, ormanlık alanda izini kaybettirdi. Jandarma kaçan şoförü bulmak için çalışma başlattı.

Eskişehir'den saat 11.00'de İstanbul seferini yapmak için hareket eden bir turizm şirketine ait 16 KN 785 plakalı yolcu otobüsü, Eskişehir ? Bursa yolunda radara yakalandı. Bilecik'in Dübekli köyü yakınlarında trafik polislerince durdurulan otobüs şoförü Barbaros Rıfat Yıldırım'a 93 km hızla radara girildiği söylendi. Yıldırım'dan ehliyet ve otobüsün evraklarını isteyen polisler diğer yandan da Genel Bilgi Tarama'dan (GBT) sorgulamasını yaptı.

Kayıtlarda çeşitli suçlardan arandığı tespit edilen Yıldırım için polis işlem yapmak istedi. Bölgenin jandarmaya ait olması nedeniyle olay yerine jandarma ekiplerini isteyen polisler, bu sırada Yıldırım'ı ekip aracına almak istedi. Bir anlık dalgınlık sonucu kaçmaya başlayan otobüs şoförü Yıldırım, ormanlık alanda izini kaybettirdi. Bölgede jandarma ekiplerinin aramalarına rağmen Yıldırım bulunamadı.

Bölgeye takviye ekip isteyen jandarma, şoför Yıldırım'ın bulunması için çalışma başlattı. Bu sırada yaklaşık 3 saat yolda beklemek zorunda kalan otobüs yolcuları da duruma tepki gösterdi. Jandarmanın yedek şoförün ifadesini almasının ardından otobüs seferine devam etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber