Prof. Ersoy ve Koçak Kayserilerin konuğu oldu

Adana'daki Kayserililerin bu ayki konuğu, Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Ersoy ile Vergi Denetim Kurulu Adana Vergi Müfettişleri Başkanı Bülent Koçak oldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Ekim 2012 17:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kayseri Erciyes Anadolu Kulübü Derneği Başkanı Ahmet Arık'ın organize ettiği program Adana Plaza Otel'de gerçekleştirildi. Her ay bir iş adamının davetiyle bir araya gelen Kayserili bürokrat ve iş adamlarına şehrin önde gelen bürokratları bilgi veriyor, değerlendirmelerde bulunuyor. Dernek Başkanı Ahmet Arık, Kayserilileri bir araya getirerek birlik ve beraberliği tesis ettiklerini söyledi. Kayserili bürokrat ve iş adamlarının bu birlikteliği sevdiklerini anlatan Arık, "Hem tanışma hem de sinerji oluşturma adına bir araya geliyoruz. Araya yaz sezonu girince iki ay toplanamadık. Her seferinde yeni hemşerilerimizi görmenin heyecanını yaşıyoruz. Hafta sonları derneğimizde kahvaltılara da başladık. Bundan sonra da değişik bürokrat ve iş adamlarımız aramızda olacak. Emeği geçen eğitimci Nadim Doğan ile sponsorumuz otel sahibi Bekir Aydoğdu'ya teşekkür ediyoruz." dedi.

Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Ersoy, Kayseri Üniversitesi Vakfı'nın 250 milyon dolar bütçesi olduğunu hatırlatarak, kendilerinin de en kısa zamanda vakıf kurarak iş adamlarından destek isteyeceklerini bildirdi. Ersoy, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü ve Oğuz Tekstil sahiplerinden Yusuf Uçurum'a kendilerine düşen bir görev olursa yardımcı olacaklarını söylemelerinden dolayı teşekkür etti. Ersoy, Teknokent kurmak istediklerini belirtince Sütcü, "Yer konusunda yardımcı olacaklarını" bildirdi.

Vergi Denetim Kurulu Adana Vergi Müfettişleri Başkanı Bülent Koçak da çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Koçak, bir Kayserili olarak birlikte olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Adana'da yaşayan Kayserililerin arasında üretken iş adamlarının oldukça fazla olduğuna dikkat çeken Koçak, bunun da kendisini sevindirdiği bildirdi.

Toplantıya Adana Defterdarı Tamer Utkucu, Polis Okulu Müdürü Nuri Ateş, Ağır Ceza Hakimi İsmail Ademoğlu, Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Yusuf Kuzu, Emniyet Müdür Yardımcısı Levent Tuncel, TEİAŞ Üretim Müdürü Yılmaz Eğerci, Yüreğir Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sadık Tatar ile çok sayıda işadamı ve bürokrat katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber