Sandıklı'da PTT'nin 172. kuruluş yıl dönümü kutlandı

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde, Türkiye Cumhuriyeti Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü (PTT)'nün 172'nci kuruluş yıl dönümü, ilçede faaliyet gösteren şubede düzenlenen törenle kutlandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Ekim 2012 18:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

PTT veznelerindeki 172. sıra numaralı kişiye, PTT'nin 172. kuruluş yıl dönümü anısına, müdürlük tarafından bastırılan özel pul albümü hediye edildi. Hediyeyi alan, Sandıklı Vergi Dairesi'nde memur olarak çalışan Abdullah Akbay, "172. sıranın ne anlama geldiğini bilmiyordum, benim numaram yanınca gişede PTT çeki hesabımı açtırmak için yanaşınca herkes alkışladı, ben de şaşırdım ama çok da sevindim. Sandıklı PTT çalışanlarından çok memnunum." dedi.

Törende konuşan PTT Başmüdürü Mustafa Türkmen, Afyonkarahisar'da 20 PTT merkezi, 21 şube, 59 acente ile hizmet verildiğini ifade etti. Türkmen, şöyle dedi: "Kurumuzda bugün itibariyle 383 adet personel çalışmaktadır. 172 yılık tecrübenin verdiği güvenle müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, hizmetlerin yerine getirilmesi için gayret gösteriyoruz."

Başmüdür Türkmen, PTT'de bulunan müşterilerle hatıra fotoğrafı çektirirken, şubedeki müşterilere, konuklara ikramda bulunuldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber