Yıldırım Belediyesi personeli bayramlaştı

Bursa merkez Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, belediye personeli ile bayramlaştı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Ekim 2012 14:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yıldırım Belediyesi Hizmet Binası'nda gerçekleşen geleneksel bayramlaşma törenin Belediye Başkanı Özgen Keskin, personeli, meclis üyeleri, muhtarlar, ilçe yöneticileri katıldı.

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, törende yaptığı konuşmada şunları dile getirdi: ?Bayramlar, büyüklerimizin ellerinin öpüldüğü, aile ve dostlarımızla bir araya geldiğimiz, vefanın, sevginin gösterildiği önemli günlerdir. Biz de Yıldırım Belediyesi ailesi olarak, Kurban Bayramı'nın 2. gününde belediye hizmet binamızda bir araya geldik. Bugün bayramlaşmaya gelen herkese teşekkür ediyor, daha nice bayramları bir arada geçirmeyi temenni ediyorum. Göreve geldiğimiz günden bu yana tüm hizmetlerimizi adeta bayram coşkusu ile hayata geçirdik ve geçireceğiz. Sosyal projelerden, kentsel dönüşüm, tarihi, kültürel miras ve eğitim ile ilgili hizmetlerimizde halkımızın sağlık, sevgi ve barış içinde olmasını önceledik.?

YILDIRIM'DA KÖY SAYISI 4 OLDU

Daha sonra Yıldırım Muhtarlar Derneği'ni ziyaret eden Özgen Keskin, ?Yıldırım'ın artık Hamamlıkızık, Cumalıkızık köyü ardından Zeyniler ve Balaban köyü bulunuyor. Bundan sonrasında 65 mahallemiz 4 köyümüz bulunmaktadır. Muhtarlarımız, demokrasinin uçbeyleridir.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber