Talihli müşteriler belirlendi

Bir marketin düzenlediği eşya piyangosunda çekiliş yapılırken, talihli müşteriler belirlendi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Kasım 2012 16:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Malatya Belediyesi Esenlik Marketler Adıyaman ili Gölbaşı Şubesi önünde gerçekleştirilen çekiliş programına; Gölbaşı Jandarma Komutanı Oğuzhan Çiçek, Gölbaşı Milli Eğitim Müdürü Aziz Özduman, Esenlik Genel Müdür Yardımcısı Mesut Bozkurt, Esenlik birim müdürleri ile birlikte vatandaşlar katıldı.

Mesut Bozkurt yaptığı konuşmada, "Esenlik 1990 yılında kurulan, 22 yıldır faaliyetine devam eden, bin 400 çalışanı ile sektörünün lokomotifi durumuna gelmiştir. Şu anda Malatya, Kahramanmaraş ve Gölbaşı'nda da sizlere hizmet vermekteyiz. Siz değerli müşterilerimize hizmet etmek, kaliteyi en uygun fiyata sizlerle buluşturmak için çaba harcamaktayız. Bizler daha geçtiğimiz günlerde siz halkımızla birlikte Kurban Bayramı'nı idrak ettik. Kurban Bayramı'nda herkes birbirine yardımlaşmayı ve dayanışmayı ön plana çıkardı. Bizler de Esenlik olarak bu çekilişlerimizle beraber 60 adet hediyemizi sizlere dağıtıyoruz. Amacımız kazandığımızı sizlerle paylaşmak ve dağıttığımız hediyeler ile müşterilerimizi bir parçada olsa mutlu edebilmektir. Bu kampanyamız ile paylaşmamıza vesile bir etkinlik düzenledik. Sizlerin göstermiş olduğu bu ilgi bizleri heyecanlandırmakta ve yeni kampanyalar için bizleri teşvik etmektedir" dedi.

Daha sonra noter huzurunda davetlilerin yaptığı çekilişte; 6 adet buzdolabı, 8'er adet çamaşır makinesi, yemek takımı, elektrikli süpürge ikinci çekiliş ile talihlilere dağıtıldı. Toplam iki çekilişle 60 hediye dağıtıldı. - Malatya

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber