Başkan Şimşek: Genç işadamları takdire şayan çalışmalar yapıyor

Erzin Genç İş adamları Derneği (ERGİAD) Başkanı Ahmet Kürşad Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Kasım Şimşek'i makamında ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Kasım 2012 17:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Şimşek, son yıllarda yaptıkları iş bağlantıları ile ülkenin ekonomisine önemli katkılar yapan, TUSKON çatısı altında toplanan işadamları derneklerinin çalışmalarının takdire şayan olduğunu söyledi.

Erzin'in en büyük sorunu olan kanalizasyon sıkıntısının çözüme kavuştuğunu müjdeleyen Şimşek, Erzin'i, Hatay'ın parlayan yıldızı yapmak için çalıştıklarını kaydetti.

Her mahalleye bir oyun parkı yaptıklarını hatırlatan Şimşek, 'Büyüyen ve gelişen bir ilçemiz var. Bizlerde ilçenin gelişmesine çalışmalarımızla katkı sağlamaya çalışıyoruz. Hizmetlerin yararlı ve sağlıklı bir şekilde ortaya koyulabilmesi için gecemizi gündüzümüze katıyoruz.'' ifadelerini kullandı.

TUSKON çatısı altında toplanan işadamları derneklerinin önemli işlere imza attıklarını vurgulayan Başkan Şimşek, ''Dünya standartlarında mal ve hizmet üretmesini bilen işletmelerin sayısına, varlığına, gücüne bağlı olarak ülkelerin üretim gücü değişir. Güçlü ekonominin olabilmesi için de sosyal sermaye dediğimiz ulusal ve uluslararası bağlantıları olan, dünya çapında düşünmesini, üretmesini bilen sivil toplum örgütleri, dernekler, odalar akademisyenler gibi insan kaynakları fevkalade önemlidir. Sizler de bu sosyal sermaye faktörünün önemli bir bölümünü sergiliyorsunuz, çalışmalarınızı memnuniyetle takip ediyorum.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber