2 Kasım 2012'den önemli gündem başlıkları

Haber Giriş : 02 Kasım 2012 09:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Gül'ün programı

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, saat 14.00'de MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı kabul edecek.

TBMM Başkanı Çiçek'in programı

- TBMM Başkanı Cemil Çiçek, saat 09.30'da Yozgat'ın Çekerek ilçesinde lise ve öğrenci yurdunu hizmete açacak, saat 14.00'de kent merkezinde Aliya İzzetbegoviç ve Cengiz Aytmatov büstlerinin açılışlarını yapacak, saat 14.30'da Kırgızistan'ın Oş ve Bosna Hersek'in İlijas şehirleriyle kardeş şehir protokol imza törenine katılacak.

Başbakan Erdoğan'ın programı

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, saat 17.00'de Türkiye Voleybol Federasyonu Kapalı Spor Salonu'nda 53 öğrenci yurdunun toplu açılış törenine katılacak. Törende, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar da yer alacak.

TBMM gündemi

- TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda saat 10.00'da Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Milli Savunma Bakanlığı'nın 2013 yılı bütçeleri görüşülecek.

Başbakan Yardımcıları, Bakan ve Bakan Yardımcılarının programları

- Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Conrad Otel'de saat 09.30'da, Moldova Başbakanı Vladimir Filat'ın katılacağı Türkiye-Moldova Ticaret ve Yatırım Forumu'nda bir konuşma yapacak.

- Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Sait Halim Paşa Yalısı'nda saat 14.30'da ?AB Yolunda Genç İletişimciler Yarışması? ödül törenine katılacak.

- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, saat 09.30'da ''10. Yılda Türkiye'de Enerji'' konulu kahvaltılı basın toplantısı yapacak.

- Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, saat 16.00'da Arap Birliği Turizm Teşkilatı Başkanı Bandar Fahad el-Fehaid ile görüşecek, saat 17.00'de Dünden Bugüne Ankara Kadınları Sanat ve Kültür Merkezi'nin açılışına katılacak.

- Sağlık Bakanı Recep Akdağ, saat 10.00'da Lösemili Çocuklar Haftası etkinlikleri kapsamında Hacettepe Üniversitesi'nde düzenlenen basın toplantısına katılacak.

- Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, İzmir'de saat 13.30'da Uluslararası Ekonomi Konferansı'na katılacak.

- Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Adana'da saat 09.30'da TÜRKONFED'in düzenlediği ''2. Kalkınmada Bölgesel Dinamikler Sempozyumu''nun açılış törenine, saat 13.00'de Kalkınma Ajansları Genel Sekreterler Toplantısı'na katılacak.

- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Aydın'da saat 09.00'da Valiliği, saat 11.00'de AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek koordinasyon toplantısına ve ardından Kız Teknik ve Meslek Lisesi bahçesinde fidan dikim törenine katılacak.

Siyasi partilerin programları

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'in Aliağa ilçesinde Belediye Kültür Merkezi'nin temel atma töreni ile Menemen ve Karşıyaka'daki toplu açılış törenlerine katılacak. Kılıçdaroğlu ayrıca, Ege Bölgesi Sanayi Odası'nı ziyaret edecek ve İzmir Ticaret Odası Meclis Toplantısı'na katılacak.

- CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, İstanbul Milletvekili Nur Serter ve Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk ile birlikte Bursa'nın ilçelerinde temaslarda bulunacak.

Basın toplantısı, tören, eylem, panel, toplantı, görüşme, ziyaret

- Almanya Federal Cumhuriyeti Adalet Bakanı Sabine Leutheusser-Schnarrenberger, İstanbul Kültür Üniversitesi Ataköy Yerleşkesi Akıngüç Oditoryumu'nda saat 11.00'de "Türk-Alman Hukuk İlişkileri" konulu bir konferans verecek.

- Eurovision Şarkı Yarışması 2. Danışma Toplantısı, İstanbul Radyosu Mesut Cemil Stüdyosu'nda saat 09.30'da başlayacak.

- İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde saat 11.00'de basın açıklaması düzenlenecek.

- Cezaevleri İzleme Koordinasyonu ile 78'liler Girişimi, Bakırköy F Tipi Cezaevi önünde saat 12.00'de süresiz/kesintisiz açlık grevleri ile ilgili basın açıklaması düzenleyecek.

- BDP Ankara İl Teşkilatı, saat 12.00'de Kurtuluş Parkı'ndan Sincan Cezaevi'ne hareket edecek. Grup, burada basın açıklaması yapacak.

- Türkiye İşitme Engelliler Milli Federasyonu üyeleri, saat 14.00'de Yüksel Caddesi'nde basın açıklaması yapacak.

- İşçi Partisi Bursa İl Teşkilatı binasında saat 13.00'de Yavuzselim'de yaşanan olaylarla ilgili basın açıklaması yapılacak.

- Bursa'da Hepimiz Mehmet'iz Platformu, saat 13.30'da Yavuzselim'de "Bölücülüğe Hayır, Kardeşliğe Evet" konulu basın açıklaması yapacak.

SPOR GÜNDEMİ

---------------------------

- Spor Toto Süper Lig'in 10. hafta açılış maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak maç, saat 20.00'de başlayacak.

- Fenerbahçe, Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarını saat 11.00'de yapacağı antrenmanla tamamlayarak, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak özel bir uçakla önce İzmir'e, İzmir'den de karayoluyla Manisa'ya geçecek.

- Beşiktaş, Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıklarını saat 10.00'da basına kapalı yapacağı antrenmanla sürdürecek.

- THY Avrupa Basketbol Ligi'nin 4. haftasında Beşiktaş, saat 20.00'de Abdi İpekçi Spor Salonu'nda Rusya'nın CSKA Moskova takımı ile karşılaşacak.

- WAKO Avrupa Kickboks Şampiyonası'na, saat 10.00'da Ankara Spor Salonu'nda yapılacak müsabakalarla devam edilecek.

- Türkiye Judo Şampiyonası, saat 10.00'da Atatürk Spor Salonu'nda başlayacak.

- Kano Federasyonu ile Herkes için Spor Federasyonu'nun Olağan Genel Kurulu, saat 10.00'da yapılacak


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR)'nun hizmete açacağı 53 yurdun toplu açılış törenine katılacak. (17.00)

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Yogat'ta çeşitli açılışlara katılacak, Türk Dünyası Belediyeler Birliği Yönetim Kurulu Toplantısına Katılacak. (09.30/15.00)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de çeşitli açılış ve temaslarda bulunacak. (09.30)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, '10 Yılda Türkiye'de Enerji' konulu basın toplantısı düzenleyecek. (09.30)

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Lösemili Çocuklar Haftası etkinlikleri kapsamında basın toplantısı düzenleyecek. (10.00)

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Adana'da yapılacak Kalkınmada Bölgesel Dinamikler Sempozyumu ve Kalkınma Ajansları Genel Sekterleri Toplantısı'na katılacak. (09.30/13.00)

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Trabzon'un Araklı ilçesi Taştepe köyünde cami açılış törenine katılacak. (10.30)

AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Sait Halim Paşa Yalısı'nda, 'AB Yolunda Genç İletişimciler Yarışması' ödül törenine katılacak. (14.30)

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı Fatih Acar, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nde, 'Sosyal Güvenlik Reformunun Yansımaları ve Sosyal Güvenlikte Teşvik Uygulamaları' konulu konferans verecek. (15.00)

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde basın açıklaması yapılacak. (11.00)

Sandy süper kasırgasının en şiddetli vurduğu eyaletlerin başında gelen New Jersey'nin Atlantik Okyanusu kıyısında hayat şartları hala çok zor. Elektrik yok, benzin istasyonlarının çok azı açık ve onların önünde de yüzlerce araç, insan kuyruğu var.

Suriye ile ilgili gelişmeler takip ediliyor.

Spor Toto Süper Lig'de 10. hafta İstanbul BBSK - Galatasaray karşılaşmasıyla başlayacak. (20.00)

İHA-CHA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber