Bahaddin Bey İlköğretim Okulu öğrencilerinden kardeş okul ziyareti

Diyarbakır Özel Bahaddin Bey İlköğretim Okulu öğrencileri, kardeş okul seçtikleri Yeşil Dallı Köyü İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Kasım 2012 11:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Nehir Eğitim Kurumları'na bağlı Özel Bahaddin Bey İlköğretim Okulu öğrencileri, gelenekselleştirdikleri kardeş okul ziyaretlerine bir yenisini daha ekledi. Öğrenciler, kültürel etkinlikler planında yer alan ve her yıl yaptıkları kardeş okul ziyaretini, bu yıl da Yeşil Dallı İlköğretim Okulu'na gerçekleştirdi.

Okul Müdürü Süleyman Namazcı, öğrencilerine yardımlaşma, dayanışma, paylaşma ve kardeşlik duygularının kazandırılmasına yardımcı olmak, yetiştirdikleri neslin birbirine karşı duyarlılıklarını geliştirmek ve kardeşlik duygularına katkı sağlamak amacıyla bu tür faaliyetleri planladıklarını söyledi.

Eğitim-öğretim faaliyetlerinin bu tür etkinliklerle desteklenerek geliştiğine dikkat çeken Namazcı, "Bu yıl Diyarbakır'da iki kardeş okulumuz var. Hem onları öğrencilerimizle okullarında ziyaret edeceğiz, hem de onları okulumuza davet ederek kardeş okulumuzdaki öğrencilere çeşitli etkinlikler düzenleyeceğiz.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber