Sağlık ocağını dördüncü kez soydular

Batman'da 15 Nolu Sağlık Ocağı 4.'üncü kez hırsızların hedefi oldu. Sağlık ocağı malzemelerin çalınması nedeniyle hastalara hizmet veremedi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Kasım 2012 12:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hastalar Devlet Hastanesi'ne yönlendirildi.

Batman Güneykent Mahallesi'nde bulunan 15 Nolu Sağlık Ocağı, 4.'üncü kez soyuldu. Pencere korkuluklarını söküp içeri giren hırsızlar, 10 bilgisayar ve içerde bulunan monitörleri çaldı. Çalışanlar, her hırsızlık olayından sonra polisin inceleme yaptığını ancak halen herhangi bir kişinin yakalanamadığını belirterek olaya tepki gösterdi.

Sağlık ocağındaki bilgisayar ve diğer cihazların doktor ve çalışanlara zimmetli olduğunu ve her defasında çalınan cihazların paralarının çalışanlardan kesildiğini ifade eden çalışanlar, ?Sağlık İl Müdürlüğü ya da valilik sağlık ocağımıza güvenlik elemanı alınması için yardımcı olsunlar aksi halde burada yaşanan hırsızlık olaylarının ardı arkası kesilmeyecek.? dedi.

Çalışanlar, sabah saatlerinde muayene olmak için sağlık ocağına gelen vatandaşları bilgisayarlar olmadığı için Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne yönlendirildi.

Sağlık ocağı çalışanları ve mağdur olan hastalar, hırsızlık olaylarıyla ilgili olarak yetkililerin bir an önce önlem almaları gerektiğini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber