Batmanlı atletler, 10 Kasım'da başkentte koşacak

Atletizm Federasyonu faaliyet programında yer alan 10 Kasım Atatürk'ü anma törenlerine katılacak olan Batman Karma Atletizm Takımı karayoluyla Ankara'ya hareket etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Kasım 2012 12:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Minik erkek, yıldız erkek, yıldız kız ve genç kızlar kategorisinde müsabakalara katılacak karma atletizm takımının birkaç kategoride Türkiye derecesi alması bekleniyor.

15 gün önce yapılan elemelerde seçilen karma atletizm takımının çoğunluğu Batman Petrolspor Atletizm Takımı sporcularından oluşuyor.

2000 Metre Minik Erkekler, 2000 Metre Yıldız Kızlar, 3000 Metre Yıldız Erkekler ve 3000 Metre Genç Kızlar kategorilerinde koşacak 15 sporcunun haftanın 5 günü antrenman yaparak müsabakalara hazırlandıkları açıklandı.

Batman Atletizm İl Temsilcisi Ufuk Başkut, Ekim ayı içinde TPAO Tesisleri'nde müsabakalara katılacak takımı seçtiklerini, antrenörler nezaretinde takım sporcuları ile yaklaşık 1 aydan bu yana çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Müsabakalara 4 kategori ve 15 sporcu ile katılacaklarını belirten Başkut, ?Amacımız geçen sene yaşamış olduğumuz Türkiye şampiyonluklarını kimseye bırakmamaktır. Batman atletizmi kat kat büyüyerek Türkiye çapında söz sahibi olmuştur. Bunu da elde etmiş olduğumuz başarılar ile kanıtlamış bulunmaktayız.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber