TOSİAD üyesi 6 firma, ESİDEF'in fuarına katılacak

Ege ve Batı Akdeniz Sanayici ve İşadamları Federasyonu'nun (ESİDEF) organize ettiği ?İş Geliştirme Platformu? 10-11 Kasım'da kapılarını açıyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Kasım 2012 19:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Torbalı Sanayici ve İşadamları Derneği (TOSİAD), üyesi olduğu ESİDEF'in bu yıl dördüncüsünü düzenlediği ESİDEF İş Geliştirme Platformu 4, üyelerine iş fırsatları arıyor. Bu hafta sonu 10-11 Kasım'da Uluslararası İzmir Fuar Alanı 1A ve 2 no'lu sergi salonunda organize edilecek olan platformda, 245 firma 300 stantta ürünlerini tanıtacak. 2 gün sürecek etkinliğe Türkiye'den 15 bin işadamı ve firma yöneticisinin katılması bekleniyor.

Ege ve Batı Akdeniz'in 12 ili 27 ilçesindeki işadamı derneklerine üye 9 bin 500 sanayici ve işadamının sinerjisini arkasına alan ESİDEF'in organize ettiği İş Geliştirme Platformu 10 Kasım yarın açılıyor. 15 bin iş adamının bir araya gelmesi hedeflenen İş Geliştirme Platformu'nda "İzmir'den Burdur'a, Balıkesir'den Antalya'ya Ege ve Batı Akdeniz Bölgesi'nden gelen iş işadamlarının yanı sıra, Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu'na (TUSKON ) üye diğer federasyonlardan işadamları heyetleri ve Çin'den 9 kişilik heyet de İzmir'e gelecek. 245 farklı firma 300 stantta ürünlerini sergileyecek.

İş Geliştirme Platformu, ayakkabıdan ambalaja, makineden mermere mobilyadan otomotive kadar birçok sektöre ev sahipliği yapacak. 10-11 Kasım tarihlerinde İzmir Fuar Alanı'nda gerçekleşecek olan platformda kurulacak olan yaklaşık 300 standa da 10 bin katılımcı ve 15 bin sanayici ve işadamının katılımı bekleniyor.

TOSİAD'ın taş söve, avangart kurutma sistemleri, karataş ısı mühendislik, serhat makine, uzman metal ve alpler makine olmak üzere 6 stant ile katılacağı organizasyonda katılımcı ve ziyaretçiler, ESİDEF İGP' de iş birliği ve dayanışmayı artırmayı iş potansiyelini yükseltmeyi ve işadamlarının ufkunu açacak projelere zemin oluşturmayı hedefliyor.

TOSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Kıral, fuar organizasyonlarının günümüzde reklâm, halkla ilişkiler gibi çağdaş iletişim olanaklarından biri haline gelmiş ve hedef kitleye firma ve firmanın pazarlama bileşimi hakkında bilgi verme, tanıtımı sağlama ve imajı güçlendirme konusunda önemli bir yere sahip olduğunu belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber