Aile Birliği, kermesle okulun ihtiyaçlarını gideriyor

Samsun'un 19 Mayıs ilçesindeki Atatürk İlköğretim Okulu Aile Birliği tarafından düzenlenen kermesle okulun ihtiyaçları gideriliyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Kasım 2012 17:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gönüllü velilerin evlerinde yaptıkları yiyecek ve içeceklerin teneffüslerde öğrencilere uygun fiyatlarda satılmasıyla hem öğrenciler hem de okul yönetimi kermesi benimsedi. Okulun ihtiyaçlarını karşılayabilmek amacıyla kermes düzenlediklerini söyleyen Okul Aile Birliği Başkanı Nurşen Şahin, "Kermeste öğrenci velileri tarafından hazırlanan ev yapımı tatlı, börekler, pasta, yemek, çeşitlerini satışa sunuyoruz. Bu anlamda hem maddi hem manevi olarak okula ve öğrencilere destek oluyoruz. Bu yaptığımız kermeste elde etiğimiz gelirlerinin okulun ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kullanacağız" şeklinde konuştu.

Atatürk İlköğretim Okulu Aile Birliği üyeleri tarafından okulun konferans salonunda düzenlenen kermesin açılışına 19 Mayıs Belediye Başkan Yardımcısı Arif Kurt, Milli Eğitim Müdürü Nihat Aslantaş, Şube Müdürü Mustafa Dilek, Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Onur Gündüzcü, Okul Aile Birliği Başkanı Nurşen Şahin, öğretmen ve veliler katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber