Yaralanan anne kaza sonrası çocuklarını bir an olsun yalnız bırakmadı

Gaziantep'te meydana gelen trafik kazasında 1'i polis memuru toplum 7 kişi yaralandı. Kaza sonrası yaralı annenin çocuklarını bir an olsun yalnız bırakmaması dikkat çekti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Kasım 2012 21:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre Beylerbeyi Kavşağından Araban İlçesi istikametine gitmekte olan ve sürücüsü tespit edilemeyen 38 VU 184 plakalı otomobil iddiaya göre bir TIR'ı sollamak isterken refüje çıktı. Ağaca çarptıktan sonra diğer şeride geçen otomobil karşı istikametten gelen polis otosuna çarptı. Kaza sonrası otomobilde bulunan 6 kişi yaralanırken polis otosundaki bir polis memuru da ayağından hafif şekilde yaralandı. Olay sonrası trafik kilitlenirken yaralılar kaldırım üzerinde ambulans bekledi. Bu sırada kazada yaralanan anne iki çocuğunu bir an olsun yalnız bırakmadı. Olay yerine gelen ilk ambulans yaralı bir genç kızı aldıktan sonra bir çocuğu daha almak istedi. Ancak anne çocuğundan ayrılmak istemeyerek gitmesine izin vermedi. Kaldırım üzerinde bekleyen yaralı çocukların üşüdüğünü fark eden polis hemen çocukları anneleriyle birlikte polis otosuna aldı. Yaralı anne ve çocukları daha sonra olay yerine gelen ambulansa teslim edildi. Kaza sonrası trafik ekiplerinin yaptığı incelemelerin ardından kazaya karışan otomobil ve polis otosu çekici marifetiyle olay yerinden kaldırıldı.

Öte yandan, kazaya sebebiyet verdiği ileri sürülen bir TIR'ın ise bulunması için polis çalışma başlattı. Polis olay yerine yaklaşık 50 metre mesafede bulunan MOBESE kameralarını incelemeye aldı.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber