Tokatlı güreşçiler müsabakalar için sabırsızlanıyor

Tokatlı güreşçiler, antrenman yaparak 15-16 Aralık tarihinde Ankara'da yapılacak olan serbest güreş büyükler turnuvasına hazırlanıyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Kasım 2012 16:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tokat İl Özel İdaresi himayesinde bulunan güreş takımı, antrenörler Mustafa Akkaya ve Selahattin Kaya nezaretinde günde çift idman yapıyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren antrenör Mustafa Akkaya, ?Çok çalışıyoruz. Güreşte Anadolu'yu 1. ligde temsil eden tek ekip biziz. Birçok sporcumuzun daha önceki müsabaka ve turnuvalardan dereceleri ve madalyaları var." dedi.

Tokatlı dünya şampiyonu güreşçi Hüseyin Akbaş adına 2012 Aralık ayında turnuva düzenleyeceklerini belirten Akkaya, "Turnuvaya yurt içi ve yurt dışından birçok güreşçi katılacaktır. Biz bu turnuvada da büyük bir başarı hedefliyoruz. Sporcularımız bu müsabakalar sonrasına kadar İl özel idaresi tesislerinde sürekli kampta olacaktır. Hedefimiz Tokat'tan birçok Hüseyin Akbaş'lar yetiştirmektir.? diye konuştu.

Akkaya, Tokat İl Özel İdaresi bünyesinde 40 güreşçi bulunduğu ve tamamının Gaziosmanpaşa Üniversitesi Beden Eğitimi ve Antrenörlük Bölümü'nde okuduğu ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber