Hakan Ünsal, ağabeyinin cenazesinde gözyaşına hakim olamadı

Galatasaray ve A Milli Futbol Takımı'nın efsane futbolcularından Hakan Ünsal'ın ağabeyi Hasan Ünsal (46), kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Kasım 2012 17:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ağabeyinin cenaze namazında gözyaşlarına hakim olamayan Hakan Ünsal, "Söylenecek şey çok az. Mekanı cennet olsun. Dua etmekten başka yapacağım birşey yok." dedi.

İzmit'teki Acıbadem Hastanesi'nde yaşamını yitiren Hasan Ünsal için İzmit Yahya Kaptan Cami'nde ikindi namazına müteakkip cenaze namazı kılındı. Namaza, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Hakan Ünsal ve Hasan Ünsal'ın yakınları katıldı. Hasan Ünsal'ın yakınları cenaze merasiminde gözyaşlarını tutamadı.

Cenaze namazında, spor camiasından kimsenin olmaması dikkat çekti. Kılınan cenaze namazının ardından Hasan Ünsal, bir müddet omuzlara alınarak cenaze arabasına konuldu. Ünsal, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kent Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze namazında gözyaşlarına hakim olamayan ve oldukça bitkin olduğu gözlenen Hakan Ünsal, "Ölüm kime gelirse gelsin hangi yaşa gelirse gelsin acı. Tabii söylenecek şey çok az. Mekanı cennet olsun demekten başka, dua etmekten başka yapacağım birşey yok. Arayan, mesaj atan, buraya gelen, acımızı paylaşan herkese teşekkür ediyorum. Dua etsinler." dedi.

Hakan Ünsal, ağabeyinin 46 yaşında olduğunu belirterek, "Kalbindeki bir rahatsızlığı nedeniyle ameliyat olması gerekiyordu. Ondan sonraki süreçte kalbiyle ilgili başka problemleri çıktı. Akciğerle ilgili problemde ilerleyen bir süreç vardı. Ameliyat olduktan yaklaşık bir ay sonra dün kaybettik. Takdiri ilahi buymuş. Bundan sonra yapacağımız tek şey dua etmek. Zor tabii kolay değil. Hayatın gerçeği. Acımızı paylaşan herkese teşekkür." diyerek ölüm nedenini de açıkladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber