Önce kan bağışında bulundular sonra evlendiler

Denizli'nin Kale ilçesinde düğün yapan bir çift, önce kan bağışında bulundu sonra dünya evine girdi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Kasım 2012 10:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kale İlçesine gelen Kızılay Kan Toplama TIR'ını, Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca'nın daveti üzerine ziyaret eden Ayşe ve Ahmet Ülgül çifti, hayatlarının en mutlu gününde kan bağışlayarak dünya evine girdi. İlçe merkezinde kan toplamak için kurulan platformun önüne yanaşan gelin arabasından inen çifti görenler şaşkına döndü.

Kan vermek için bilgi formunu dolduran Ayşe ve Ahmet Ülgül çifti daha sonra TIR'a girerek kan verdi. Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca ve eşi Fevziye Yarımca, Ülgül çiftini yalnız bırakmadı. Kan bağışının ardından konuşan damat Ahmet Ülgül, Belediye Başkanı İsmail Yarımca'nın kendilerini arayarak kan bağışı davetinde bulunduğunu belirterek, "Başkanımızın davetine icabet etmekten ve kan bağışında bulunmaktan dolayı son derece mutluyuz" dedi.

Gelin Ayşe Ülgül ise kan vermenin çok önemli olduğunu belirterek şunları söyledi: "Kan sıkıntısı çeken insanlar var. Hayatlarını devam ettirebilmeleri için kan bağışı çok önemli. En mutlu günümüzde, bu mutluluğumuzu, başkalarının da mutlu olması için kan verdik"

Kızılay görevlileri mutlu çiftin kan aracının önünde fotoğrafını çekerek bu anı ölümsüzleştirdi.

Kan verme işleminin bitmesinin ardından Ayşe ve Ahmet Ülgül çifti düğün salonuna giderek dünya evine girdi. - DENİZLİ

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber