STK'ların aşure kardeşliği

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği öncülüğünde sivil toplum kuruluşlarının da destekleriyle gerçekleştirilen 'Birlik Aşuresi' programının bu sene 9. su yapılacak.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Kasım 2012 19:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği'nde bir araya gelen 17 sivil toplum kuruluşu, Birlik Aşuresi'nde yapılacak olan çalışmalar ve program hakkında görüş alışverişinde bulunduktan sonra aşurenin yapılacağı gün belirlendi. Toplantı sonrasında Aşure Programı ile ilgili olarak Cem Vakfı Başkanı Ali Akyıldız ile birlikte Vali Zübeyir Kemelek'i de ziyaret ederek aşure programı hakkında bilgi verdiğini ifade eden komite başkanı ve aynı zamanda Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, aşure programının bu sene 9. yapacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

17 Sivil toplum örgütü tarafından gerçekleştirilecek olan 9. Birlik Aşuresi, 2 Aralık Pazar günü saat 13.00'da Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi Bahçesinde gerçekleştirilecek. Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği öncülüğünde gerçekleştirilen toplantıya Cem Vakfı, Ticaret ve Sanayi Odası, Baro, Ticaret Borsası, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Ziraat Odası, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası, Eczacılar Odası, Tabipler Odası, Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği, Dört Eylül Kültür ve Dayanışma Derneği, Selçuklu Sogev Vakfı, Anadolu Gençlik Derneği, Muhtarlar Derneği, Hayat Ağacı Derneği ve Dosteli Derneği yetkilileri katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber