Kaymakam Yörük'ten öğrencilere: Başarılı olmak için yazın da ders çalışın

Batman'ın Sason ilçesi Kaymakamı Bahadır Yörük, kendisini ziyaret eden öğrencilere, başarılı olmak için yaz aylarında da ders çalışmaları gerektiğini söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Kasım 2012 12:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sason Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği (Sason-Der) Başkanı Metin Özmen ile derneğin LYS-LGS hazırlık eğitimi verdiği öğrenciler, Kaymakam Bahadır Yörük'ü ziyaret etti.

Öğrencilere tavsiyelerde bulunan Kaymakam Yörük, başarının yollarını anlattı. Kendisinin başarılı olmak için yaz aylarında da çalıştığını belirten Yörük, ?Kurslara düzenli gitmek, sistematik çalışmak çok önemli, ben başarılı olmak için yaz aylarında bile çalışıyordum. Zahmetsiz rahat olmaz, şimdi biraz zahmet çekeceksiniz ki ilerde rahat edesiniz. Biz sizleri ilerde ülkemizin en güzel üniversitelerinde görmek istiyoruz ve özellikle daha çok çalışarak, ilk yıl yerleşmenizi istiyoruz. Çünkü Sason'da ilk yıl tercih vermemek gibi yanlış bir alışkanlık var. Neden öğrencilerimiz boşu boşuna bir yıl sene kaybı yaşasın? Sizlerden isteğimiz daha çok çalışarak, ilk yıl güzel bölümlere yerleşmenizdir.? dedi.

Ziyaret esnasında Kaymakamlık makamında bulunan Gercüş Kaymakamı Adem Ergül de özellikle öğrencilerin kalabalık ortamlarda ders çalışmamalarını isteyerek çeşitli önerilerde bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber