Kokain operasyonunda 22 zanlıdan 14'ü tutuklandı

Kocaeli polisi, İstanbul ve Kocaeli'nde kokain satıcılığı yaptığı iddia edilen şahıslara operasyon düzenledi. Gözaltına alınan 22 şüpheliden 14'u tutuklandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Kasım 2012 20:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi Narkotik Büro ekipleri, istihbari çalışma sonucu, İstanbul ve Kocaeli'nde maddi durumu iyi olan kişilere kokain sattığı iddia edilen bir grubu takibe aldı. Ekipler, çalışmalarını tamamladıktan sonra İstanbul ve Kocaeli'nde belirledikleri adreslere operasyonlar düzenledi. Operasyonda 22 kişi gözaltına alındı. Şahıslarla birlikte 53 gram kokain, 300 gram toz esrar ve 20 gram bonzai maddesi ile 1 tabanca ele geçirildi. Emniyette ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edilen şahıslardan 8'i serbest bırakılırken 14'ü tutuklandı.

Şüphelilerin, Kocaeli'ndeki maddi durumu iyi olan kişileri değişik yollarla uyuşturucu batağına düşürdükleri, bazılarını iflas ettirip tefecilerden para hale getirdikleri, mevcut müşterileri kullanarak, daha önceden bağımlı olup tedavi görenleri tekrar kokaine başlattıkları iddia edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber