9 kez evi soyulan vatandaştan 'Hırsıza Yalvarış' ilanı

Edirne'de evine 9 kez hırsız giren 64 yaşındaki Arif Pınar, 'Hırsıza Yalvarış' başlığıyla bastırdığı ilanı cadde ve sokaklarda dağıtmaya başladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Kasım 2012 16:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Nişancı Paşa Mahallesi'nde oturan Pınar, evinin defalarca hırsızlar tarafından soyulduğunu söyledi. Her olayın ardından polisi aradığını ve şahısların yakalandığını belirten Pınar, ancak adliyeye sevk edilen kişilerin mahkemece serbest bırakıldığını kaydetti.

Hırsızların bir şebekeye dönüştüğünü anlatan Pınar, eşinin hırsızların korkusundan evini terk ettiğini iddia etti. Balta ile evde nöbet tuttuğunu dile getiren Pınar, bütün eşyalarının hırsızlar tarafından çalındığını anlattı.

Hırsızlara dokunmanın suç olduğunu kaydeden Pınar, hırsızlara karşı mağdurun hakkının korunmasını istedi. Hükümete ve muhalefete seslenen Pınar, ?Kendi maaşları sözkonusu olunca bir günde yasa çıkarıyorlar. Vatandaşın can güvenliği korunması konusunda neden bir yasa çıkarmıyorlar. Onlara yalvarıyorum, Allah rızası için bu hırsızlara karşı yasa çıkarsınlar. Ben evimde balta ile yaşıyorum. Eşim korkudan kaçtı kardeşim. El insaf, imdat diyorum.? dedi.

Evinin kapısının kırık olduğunu ifade eden Pınar, ?Kapımı kırmasınlar. Kendi elimle teslim edeyim diye broşür hazırladım. Hırsıza sesleniyorum. Aman kardeşim bana haber ver de kendi elimle teslim edeyim. Elimden bir cinayet çıkmasın. Yasalar çok ağır. Hırsızları dövmeyin diyorlar. Olur mu böyle bir şey. Onların güvenliği var da bizimki olmayacak mı?? diye sordu.

Arif Pınar'ın hırsızlara yönelik cadde ve sokaklarda dağıttığı ve ?Hırsıza Yalvarış? başlığını broşürde şu ifadeler yer alıyor: ?Hırsız kardeşim! Çalınmadık hiçbir şeyim kalmadı. Bir tek iç çamaşırlarım kaldı. Eğerler bunlar işine yararsa bunlara da kendi elimle vereyim. Tamam mı kardeşim? Bu arada eşim korkudan evi terk etti. Ne olur bana haber ver. Yalvarıyorum? 0531 ? .. .. numaralı telefonu ödemeli ara masrafın olmasın sevgili hırsız kardeşim.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber