Belediye Başkanı'na zor soru internette tık rekoru kırıyor

Sivaslı esnafın Belediye Başkanı'na gösterdiği tepki, internette tık rekoru kırıyor.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 01 Aralık 2012 00:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sivas Belediyesi'nin kent merkezinde bulunan eski sanayi bölgesini yıkarak yerine modern bir yaşam merkezi inşa etme planı kapsamında umumi tuvaletin yıkımına esnafın tepkisi, sosyal medyada yankı buldu.

BELEDİYE İLK ÖNCE TUVALETİ YIKTI

Sivas Belediyesi, Demircilerardı Mahallesi'nde bulunan ve kentin ortasında kalan eski sanayi sitelerinin kaldırılması için hazırladığı projeyi uygulamaya koydu.

Eski sanayi bölgesindeki 640 dükkan yıkılarak bu alana çok katlı rezidanslar, lüks konutlar, işyerleri, modern alıveriş mekanları ile sosyal tesisler yapılmasını öngören proje kapsamında bölgede bulunan bazı dükkanların yıkımına başlayan belediye ekipleri, hafta başında sanayi esnafı tarafından kullanılan umumi tuvaleti yıktı.

150 ESNAF MAĞDUR OLDU

Sanayide çalışan yaklaşık 150 esnaf, belediyenin bu yıkımına sert tepki göstererek belediye önüne yürüyüp gösteri düzenledi. Ancak bölgedeki esnaftan bazıları, yerel bir internet sitesi kameralarına yaptığı açıklama ile kısa sürede sosyal medyada en fazla izlenen ve konuşulan kişi oldular.

Belediyenin tuvalet yıkımına sert tepki gösteren H.Ş. esnafın ve çalışanların nereye tuvaletini yapacağını sorduğu sert sözleriyle dikkat çekti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber