'Çevre yolu 2013 sonuna kadar bitirilmeli'

AK Parti Amasya Milletvekili Avni Erdemir, Amasya'nın trafik yükünü önemli oranda azaltacak olan ve 7 Ağustos 2011 tarihinde temeli atılan çevre yolu inşaatında incelemelerde bulundu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Aralık 2012 19:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Milletvekili Erdemir, çevre yolu için ödenek problemi olmadığını, gece gündüz çalışarak 2013 sonuna kadar bitirilmesi gerektiğini söyledi. Amasya halkının 30 yıldır çevre yolunu beklediğini kaydeden Milletvekili Erdemir, ?Çevre yolunu yatırım programına koydurduk, siyasi sorumluluğu da bize aittir. Önümüzde engeller, problemler varsa bunun yerinde tespiti bizim için önemlidir.

Çevre yolu üç ayrı müteahhit firma tarafından yapılmaktadır. Önümüzde aşamayacağımız bir problem görünmüyor. Hukuki bir süreç vardı, o sürecin de sonuna geldik. Bu inşaatın sonunda Amasyalı trafik keşmekeşinden kurtulacak. Bizler teşkilat olarak olası problemlerin takipçisiyiz. Bundan sonra her ay Amasya'da başka bir yatırımla buluşacağız. Bizler yaptıklarımızı çok fazla anlatma gereği duymuyoruz, nasıl olsa halkımız yapılan işleri görüyor.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber