ASKİ'nin abonelerle yüz yüze görüşme günlerine büyük ilgi

ASKİ Genel Müdürlüğü tarafından uygulamaya konulan 'Abonelerle Yüz Yüze Görüşme Günleri' çerçevesinde vatandaşlar, sorun, görüş ve dileklerini ilgili daire başkanlarına doğrudan iletme imkanı buluyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Aralık 2012 11:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Genel Müdür İrfan Kaya, bu yılın mart ayından itibaren gerçekleştirilen uygulamanın Başkentliler tarafından büyük ilgi gördüğünü belirterek, geçen süre içinde 4 binin üzerinde kişiyle görüşme yapıldığını söyledi. Arzu eden abonelerle, ASKİ Genel Müdürlüğü Merkez Binası'nda her salı ve perşembe günleri 09.00 ile 11.30 saatleri arasında görüşme yapıldığını ifade eden Kaya, ?Vatandaşların sorunlarını ve taleplerini birebir dinleme ve ilk elden çözmek için ?abone günleri' adı altında başlattığımız uygulama büyük ilgi görüyor. Bugüne kadar 4 binin üzerindeki vatandaş merkez binamıza gelerek hem ASKİ'yi daha yakından tanıma fırsatı buldu hem de yaşadığı sorunları ve taleplerini ilgili daire başkanına direkt olarak iletme imkanı bulmuş oldu.? dedi.

Muhtarların ve abonelerin, belirlenen gün ve saat içinde genel müdürlük binasına gelerek ilgili daire başkanlarıyla birebir görüşebildiğini vurgulayan İrfan Kaya; Abone İşleri, Bilgi İşlem, Su ve Kanal İşletme, Su İnşaat, Kanal Yatırım ve Plan Proje daire başkanları ile hukuk müşavirlerinin görüşmelerde bizzat bulunarak, sorunları dinlediklerini çözüm yollarını gösterdiklerini ifade etti. Abonelerle yüz yüze görüşme günleri sayesinde vatandaşların, sorunlarını bürokrasiye takılmadan doğrudan en yetkili kişilere aktarma imkânına sahip olduğunu aktaran Kaya, vatandaşların bu uygulamaya yoğun katılımlarıyla destek verdiklerini sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber