19 Aralık 2012'den önemli gündem başlıkları

Haber Giriş : 19 Aralık 2012 08:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TBMM Başkanı Çiçek'in programı

- TBMM Başkanı Cemil Çiçek, saat 15.00'da KKTC Dışişleri Bakanı Hüseyin Özgürgün'ü kabul edecek

Başbakan Erdoğan'ın programı

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, saat 12.30'da MÜSİAD Başkanı Nail Olpak ve beraberindeki heyeti Başbakanlık Resmi Konut'ta kabul edecek, saat 16.00'da TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar'ı kabul edecek.

TBMM gündemi

- TBMM Genel Kurul'da saat 11.00'de 2013 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Tasarısı ile 2011 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Tasarısı'nın maddeleri ve Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı da görüşülecek.

- TBMM Dışişleri Komisyonu'nda saat 11.00'de, bazı ülkelerle imzalanan anlaşma ve sözleşmelerin uygun bulunduğuna dair kanun tasarıları ele alınacak.

- Makedonya Savunma Bakanı Fatmir Besimi, saat 10.30'da TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Oğuz Kaan Köksal'ı ziyaret edecek.

- Bağımsız İstanbul Milletvekili Levent Tüzel, saat 11.00'de, MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri saat 11.30'da, CHP Kahramanmaraş Milletvekili Durdu Özbolat, saat 12.00'de, CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba saat 12.30'da, CHP Ankara Milletvekili Levent Gök saat 13.00'te, BDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan saat 13.30'da, MHP Hatay Milletvekili Adnan Şefik Çirkin saat 14.00'te basın toplantısı düzenleyecek.

Başbakan yardımcıları ve bakanların programları

- Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, saat 14.00'da Terörle Mücadele Yüksek Kuruluna başkanlık edecek.

- Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, saat 10.00'da JW Marriott Otel'de gerçekleştirilecek İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu 1. Olağan Genel Kurulu'na katılacak.

- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, saat 18.00'da Rixos Otel'de, ''Türkiye'de Güneş Enerjisi'nin Kullanımı ve Gelişimi Konferansı''na, saat 19.00'da ESAM'da Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Merkezi (ESAM) Konferansı'na katılacak.

- Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, saat 09.30'da İstanbul Üniversitesi Kültür Merkezi'nde Prof. Dr. İdris Küçükömer'i 25. Ölüm Yıldönümü Anma Etkinliğine katılacak, saat 12.00'da İstanbul Arkeoloji Müzesi'nde Erken Rezervasyon Lansmanı'na katılacak. Günay, saat 19.00'da Ankara'da Resim Heykel Müzesi'nde gerçekleştirilecek ?12. Şefik Bursalı Resim Yarışması? Sergisi ve ödül törenine katılacak, saat 19.30'da Hilton Otel'de gerçekleştirilecek Sevda Cenap And Vakfı onur ödülü gümüş madalya takdim töreninde katılacak.

- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, saat 09.30'da JW Marriott Otel'de gerçekleştirilecek ?Kişisel Koruyu Donanımların Piyasa Gözetimi ve Denetimine Destek Laboratuarları Kurulması Teknik Destek Projesi? kapanış etkinliğine katılacak.

- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, saat 10.00'da İstanbul Kongre Merkezi'nde İstanbul Sanayi Odası 11. Sanayi Kongresi ve İnovasyon Sergisi'ne katılacak.

- Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, saat 10.00'da Elit World Otel'de ?Okullar Hayat Olsun Projesi' Değerlendirme Toplantısı'na, saat 14.30'da Zeytinburnu Belediyesi tarafından düzenlenen Veliefendi Bilgi Evi Açılış törenine katılacak, saat 15.30'da Zeytinburnu'nda ?Okullar Hayat Olsun Projesi'nin faaliyete geçtiği Ayhan Şahenk İlköğretim Okulu'nu ziyaret edecek, saat 17.00'da Şişli'de Özel Pangaltı İlköğretim Okulu ve Lisesi'ni ziyaret edecek.

- Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, saat 10.00'da WOW Airport Otel'de Radyo ve Televizyon Üst Kurulu tarafından koordine edilen Spor Programları Değerlendirme Toplantısı'na katılacak.

Siyasi partilerin faaliyetleri

- CHP Merkez Yürütme Kurulu, saat 11.00'da Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanacak

- BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, saat 11.30'da 'Atatürk Havalimanı VİP Salonu'nda Mısır-Gazze ziyareti öncesi basın açıklaması yapacak.

Basın toplantısı, tören, eylem, panel, toplantı, görüşme, ziyaret

- Gediz Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi'nin özelleştirme ihalesinde ''nihai pazarlık'' görüşmesi, saat 14.30'da yapılacak.

- Rüşvet aldığı iddia edilen eski Yargıtay 6. Hukuk Dairesi Başkanı Hasan Erdoğan ile bu davayla birleştirilen ve rüşvet vermekle suçlanan 15 sanık hakkındaki karar, saat 10.00'da Yüce Divan'da açıklanacak.

- Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar ile BM Mülteciler Yüksek Komiserliği Türkiye Temsilcisi Carol Batchelor, saat 10.00'da İnsani Yardım İşbirliği Protokolü'nü imzalayacak.

- DİSK üyeleri, saat 13.00'da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı önünde basın açıklaması yapacak.

- Türk Sağlık-Sen üyeleri, saat 10.00'da Ankara Bölge İdare Mahkemesi önünde basın açıklaması yapacak.

- Alevi Bektaşi Federasyonu üyeleri, saat 11.00'da TBMM Dikmen Valisi önünde basın açıklaması yapacak.

- DİSK, üyeleri, saat 12.00'da Saraçhane Parkı'nda toplanarak Bölge Çalışma Müdürlüğü önünde asgari ücretle ilgili basın açıklaması yapacak.

- Türkiye Kamu Sen İstanbul Şubesi, saat 12.30'da İstanbul Valiliği önünde, memurlara verilen 3+3'lük maaş zammını protesto edecek, ek artış talebinde bulunmak için basın açıklaması yapacak

SPOR GÜNDEMİ

---------------------------

- Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, saat 13.30'da İstanbul Aydın Üniversitesi'nde öğrencilerle bir araya gelecek.

- Ziraat Türkiye Kupası'nda grup maçları, A Grubu'nda oynanacak 1. hafta maçları ile başlıyor. Program şöyle:

19.30 Bursaspor - 1461 Trabzon

20.30 Fenerbahçe - Sivasspor

- Beko Basketbol Ligi'nin 11. haftasında 6 maç yapılacak, program şöyle:

13.00 TED Ankara Kolejliler - Erdemir

16.00 Royal Halı Gaziantep Bşb. - Hacettepe Üniversitesi

18.00 Banvit - Türk Telekom

18.00 Tofaş - Antalya Büyükşehir Belediyesi

18:30 Pınar Karşıyaka - Aliağa Pektim

20.30 Fenerbahçe Ülker - Galatasaray Medical Park

- Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını saat 11.00'de yapacağı antrenmanla sürdürecek.

- Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını saat 11.00'de yapacağı basına kapalı antrenmanla sürdürecek.

- Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 1. haftasında Eskişehirspor ile sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayacak.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan resmi konutta MÜSİAD Başkanı Nail Toprak ve beraberindeki heyet ile TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar'ı ayrı ayrı kabul edecek. (12.30 / 16.00)

POLİTİKA

CHP MYK, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanarak iç ve dış gelişmeleri değerlendirecek. (11.00)

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, JW Marriott Otel'deki Müteahhitler Konfederasyonu Genel Kurulu'na katılacak. (10.00)

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, JW Marriott Hotel'de ?Kişisel Koruyucu Donanımların Piyasa Gözetimi ve Denetimine Destek Laboratuvarı Kurulması Teknik Destek Projesi'nin kapanışına katılacak. (09.30)

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, İstanbul Sanayi Odası tarafından bu yıl 11.'si düzenlenen Sanayi Kongresi ve İnovasyon Sergisi'nin açılışına katılacak. (10.00)

GÜNCEL

İzmir İl Özel İdaresi ile Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi işbirliği ile yürütülecek olan "İzmir'de Yaratıcı Endüstrilerin Mevcut Durumu ve Gelişme Potansiyelinin Analizi Projesi" protokol imza töreni yapılacak. (13.00)

İHA-CHA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber