Midyat Meslek Yüksek Okulu'na müdür atandı

Mardin Artuklu Üniversitesi'ne bağlı Midyat Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü'ne Tarık Demir getirildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Aralık 2012 17:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Demir, ?Okulumuzun eğitim kalitesi çıtasını yükseltmeye devam edeceğiz.? dedi.

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü'nde görev yapan Tarık Demir yeni göreve atanmanın heyecanı içerisinde olduğunu belirtti. Demir hedefleri ve çalışmaları hakkında basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Okulda yaklaşık 450 öğrencinin eğitim gördüğünü kaydeden Tarık Demir, ikinci öğretimle birlikte 7 programda eğitim-öğretim devam etmekte olduğunu ve başarılı devam eden eğitim kalitesini yükseltmeye devam edeceklerini vurguladı. Demir, ?Midyat'taki üniversite eğitimi çıtasının yükseltilmesini amaçlıyoruz. Üniversite eğitiminin bir yaşam tarzı olduğunun farkındayız. Sadece 4 duvar arasında eğitim görmekle değil kültür salonlarıyla, sportif aktiviteleriyle öğrencilerimizi hayata hazırlamak arzusundayız. Aynı zamanda MYO olmamız hasebiyle öğrencilerimizi mesleğe hazırlama gibi bir görevimizde var.? şeklinde konuştu.

ÖSYM Mardin İl Koordinasyon Sorumlusu olarak görev yapan Midyat MYO Müdürü Okt. Mesut Eriker ,2 görevi birlikte yürütüyordu. Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Serdar Bedii Omay tarafından Midyat MYO Müdürlüğü'ne Tarık Demir'i atadı.

Evli 2 çocuk babası olan 35 yaşındaki Tarık Demir, Gazi Üniversitesi Türk Dili Bölümü'nden 1998 yılında mezun oldu, aynı üniversitede yüksek lisans yaptı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber