Burdur polisi vatandaşı dinliyor

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü tarafından vatandaşların şikayet ve önerilerini bire bir dinlemek amacıyla gerçekleştirilen Huzur Toplantıları, TOKİ Mahallesi'nde gerçekleştirildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Aralık 2012 12:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Geleneksel hale gelen Huzur Toplantısı, TOKİ Mahallesi'nde bir kahvehanede yapıldı.Toplantıya Asayişten Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Rıza Erdoğan başkanlık ederek, İl Emniyet Müdür Yardımcıları, Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Başgül, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bayram Keskin ve İl Emniyet Müdürlüğü şube müdürleri vatandaşların sıkıntılarını dinledi.

İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Rıza Erdoğan, Huzur Toplantıları'nın amacının vatandaşların sorunlarını dinlemek olduğunu belirterek, "Daha önceki huzur toplantılarında görüşülen konularla ilgi görüşmeler ve yazışmalar yapılmış. Bunları da burada görüşeceğiz? diye konuştu. Erdoğan, toplantıların her hafta farklı bir mahallede gerçekleşeceğini söyledi.

Toplantının sonunda Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bayram Keskin, kurum çalışmaları hakkında bilgi vererek, mahalle muhtarlarından kendilerine kimsesizler ve yardıma muhtaç kişilerle ilgili iletişim kurmalarını istedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber