Sosyal Hizmetler Vakfı'ndan çocuk hükümlülere özel etkinlik

Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı (SOS) tarafından Sincan'da bulunan Ankara Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndaki çocuklara yönelik program düzenlendi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Aralık 2012 19:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı Yönetim Kurulu üyelerinin hazır bulunduğu eğlenceye, Ankara Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Necmi Acun, infaz kurumu yöneticileri ve yaklaşık 150 hükümlü veya tutuklu çocuk ve genç katıldı.

Sincan Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nun Spor Salonu'nda düzenlenen etkinlikte konuşma yapan Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı Müdürü Nevin Uğurlu, ?Biz Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı Yönetim Kurulu üyeleri olarak, bugün sizi ziyarete geldik. İnşallah burası size okul olur, eksiklerinizi tamamlamış olursunuz, yeni yılda tüm isteklerinizin gerçekleşmesini diliyorum.? dedi.

Etkinlikte, cezaevinde düzenlenen okuma yazma, ilk yardım, takı tasarım, bilgisayar kullanımı, basketbol ve hentbol gibi kurslarda başarılı olanlara Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı üyeleri ve cezaevi yöneticileri tarafından sertifikalar verildi.

Kültür Bakanlığı Ankara Türk Halk Müziği Topluluğunun seslendirdiği türküler eşliğinde geçen eğlencede, gençler ve çocuklar SOS Vakfı ve cezaevi yöneticileri ile birlikte halay çekti. Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı tarafından çocuklara ve gençlere kumanya ve çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber