Küçükköy'de darp iddiası

Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Küçükköy Küçükköy Belediyespor Basın Sözcüsü ve Küçükköy Çiftçi Malları Koruma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Bahattin Elmas'ın 3 kişi tarafından darp edildiği iddia edildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Aralık 2012 10:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İddiaya göre; önceki gün Küçükköy beldesinin Köprübaşı mevkiinde zeytinlik alanda Çiftçi Malları Koruma Derneği'nin çalışma alanı içerisinde bulunan zeytinliğe bir koyun sürüsünün girdiğini gören Dernek bünyesinde çalışan Kır Bekçileri sürüyü kapalı bir alana sokarak, ?nişan' adı verilen cezayı uygulamak istedi. Ancak sürü sahipleri buna izin vermek istemeyince, Kır Bekçileri ile koyun sürüsünün sahipleri arasında başlayan hararetli tartışma, kısa sürede arbedeye dönüştü. Çıkan arbede; olay yerine gelen jandarma ekiplerinin müdahalesi ile sona erdi. Arbedeye karışanlar Sarımsaklıdaki Küçükköy Jandarma Komutanlığına götürüldü.

İddiaya göre; olayı duyan Küçükköy Çiftçi Malları Koruma Derneği Yönetim Kurulu üyesi Bahattin Elmas, jandarma karakoluna giderken yolda; koyun sürüsünün sahiplerinin yakınları oldukları belirtilen Ş.D, F.D ve M.D adlı kardeşlerle karşılaştı. Sert tartışmanın ardından Bahattin Elmas'ın darp edildiği belirtilen olay sonrasında, Elmas'ın Ayvalık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı ve yüzündeki elmacık kemiğine aldığı darbe nedeniyle bir gözünün kapandığı ve ayakta tedavi olduktan sonra taburcu edildiği kaydedildi. Jandarma ekiplerinin olayla ilgili soruşturmayı sürdürdükleri öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber