Fatih'te öğrenci servisi devrildi: 1 yaralı

Fatih’te içerisinde 10 öğrencinin bulunduğu servis minibüsü, yokuş çıkarken kayarak devrildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Ocak 2013 14:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Fatih'te öğrenci servisi devrildi: 1 yaralı

Fatih'te içerisinde 10 öğrencinin bulunduğu servis minibüsü, yokuş çıkarken kayarak devrildi. Ölümden dönen öğrenciler büyük korku yaşarken, 1 öğrenci kolundan yaralandı.

Kaza, öğle saatlerinde Haliç Caddesi Toksözlü Sokağı bayırında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Çapa İlköğretim Okulu öğrencilerini taşıyan Ziya Aşam yönetimindeki 34 BB 3685 plakalı servis minibüsü, okuldan aldığı 14 öğrenciyi evlerine bırakmak için yola çıktı. 4 öğrenciyi evlerine bırakan minibüs, Toksözlü Sokağı'na girdi. Yokuş yukarı çıkmaya çalışan minibüs, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda devrildi. Devrilen minibüsteki öğrencilerin yardımına çevredeki esnaf yetişti. Esnafın yardımıyla minibüsten çıkartılan öğrencilerin büyük korku yaşadıkları görüldü. Öğrenciler, üşümemeleri için bir emlakçı dükkanına götürüldü. Kazada kolundan yaralanan bir öğrenci ise, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Ölümden dönen öğrenciler, “Yokuşa doğru çıktık. Araba devrildi, çok korktuk. Serviste 14 kişiydik ama birkaç kişi inmişti” dedi. Bir başka öğrenci de kaza nedeniyle çok korktuğunu, aracın kayıp devrildiğini söyledi.

Kazayı haber alan Fatih İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Muhittin Özbay da olay yerine gelerek bilgi aldı. Özbay, öğrencilerle yakından ilgilenerek, kazayı sordu. Öğrenciler daha sonra olay yerine gelen başka bir servisle evlerine gönderildi. Kazayı anlatan Özbay, “Çok şükür herhangi bir sıkıntı yok. Hemen müdahalemizi yaptık. Öğrencimizi hastaneye gönderdik. Şu anda en ufak bir sıkıntımız yok” dedi.

Öte yandan araç sürücüsü Ziya Aşam, ifadesine başvurulmak üzere karakola götürüldü. Kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber