Tapu, fazla mesai için Maliye'ye yazı yazdı

Türk İmar Sen, Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Davut Güney ile görüştü.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 10 Ocak 2013 10:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Tapu, fazla mesai için Maliye'ye yazı yazdı

Sendika temsilcileri görüşmede, Genel Müdüre, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü çalışanlarının sorunları, Kadastro Güncelleme ve Yenileme Kanun Taslağı ile Tapu Kanunu ve bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına dair kanun taslağı hakkındaki görüşlerini iletti.

Aylık 180 TL Fazla Mesai

Genel Müdür Güney, fazla mesai ile ilgili talep yazısının Maliye Bakanlığı'na yazıldığını ve sürenin 6 aylık olduğunu ve en üst limitin talep edildiğini kaydetti. Fazla mesai talebinin bu şekilde onaylanması halinde çalışanların 6 ay mesai alacağına dikkat çeken Güney, fakat limitin yüksek olması nedeniyle 12 aya bölündüğünde her ay için çalışanların 180 tl alacağını belirtti.

Genel Müdür Güney, Müdür ve Müdür yardımcısı sınavı sonucunda ataması yapılacak personelin atama listesine, eş durumu tayinlerinin yapılmasından sonra boşalacak müdürlüklerinde listeye ekleneceğini dolanlarında listeden çıkarılacağını kaydetti. Bununda çok fazla bir değişiklik yapmayacağını ifade etti.

Rotasyon konusunda da bu sene daha hassa bir çalışma başlattıklarını açıklayan Genel Müdür Güney, tapu ve kadastro çalışanlarının bu konuda rahat olmasını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber