Nazilli Belediyesi okullardan yardım elini çekmiyor

Nazilli Belediyesi okullardan yardım elini çekmiyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Ocak 2013 18:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Nazilli Belediyesi okullardan yardım elini çekmiyor

Okullara ve eğitime desteği devam eden Nazilli Belediyesi Nazilli'deki okulların ihtiyaçlarını gideriyor.

Nazilli Belediyesi tarafından 50'inci Yıl Anadolu Ticaret Lisesi ve Aydoğdu İlköğretim Okulu'nun iç boyası yapılırken Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nun da yağmur suyu gideri olan çatı olukları yenilendi. Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nce yapılan işler arasında Fatih İlk Öğretim Okulu bahçesinde yer alan tuvaletler bakıma alınarak yenilendi. Aynı anda 20 kişinin kullanabileceği tuvaletlerin temiz-pis su giderleri yapılarak, lavabo ve seramikleri yenilendi.

Eğitime katkılarının hep süreceğini belirten Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, "Göreve geldiğimizden beri eğitime olan desteğimizi hiç kesmedik. İmkanlar ölçüsünde geleceğimiz olan çocuklarımıza destek sağladık. Belediye olarak okullarımızın her türlü ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Öğrencilerimizin daha iyi eğitim görmesi için sınıflardaki eksiklikleri gidererek modern sınıflarda eğitim yapılmasına gayret ediyoruz. Çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Bizlere düşen görev onlara bu imkanı sağlamaktır. Sosyal devletin üçayağı eğitim, sağlık ve adalettir. Bunlar arasında eğitim olmazsa diğer iki ayak da devam edemez. Eğitimsiz toplumda demokrasi de olmaz. Onun için eğitime çok önem veriyoruz. Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz" dedi.

Nazilli Belediyesinin okullara katkısı konusunda her zaman duyarlı olduğunu ve desteklerini sürdürdüğünü ifade eden okul müdürleri ise, okullarının eksiklerinin giderilmesini sağlayan ve yardımda bulunan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'a teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber