Cumhuriyetin Çocukları, 3. oskar ödüllerinde buluşacak

İzmir Profesyonel Kuaförler ve Güzellik Uzmanları Derneği (İZKUDER), bu yıl da 3. Oskar ödülleri adı altında "Cumhuriyetin Çocukları İmza" kampanyasına hazırlanıyor. 28 Nisan 2013 Pazar günü yapılacak olan etkinlik, Cumhuriyetin 90. yılı ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına ithaf ediliyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Ocak 2013 16:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Cumhuriyetin Çocukları, 3. oskar ödüllerinde buluşacak

İZKUDER 2013 Hair Show'da, İstanbul, Ankara, Eskişehir, Aydın, Akhisar, Bursa kuaför odaları ve derneklerin temsilcileri de saç tasarımları ile sahnede sanatlarını sergileyecek. Türkiyenin farklı bölgelerinden de sektöre hizmet eden kuaför kuruluşları da katılacak.

İZKUDER Başkanı Hüseyin Ulaş, etkinlikle ilgili açıklamasında, "Etkinliğimizin amacı cumhuriyetimize ilkelerimize sahip çıktığımızı genç nesillere göstermektir. İsmet İnönü Sanat Merkezi'nde yapılacak olan sanat şöleninde, Atatürk posterleri ve Türk Bayrakları ile donatılacak" dedi.

Başkan Ulaş ayrıca, İzmir'in duayen kuaför ustalarını da ağırlayacaklarını dile getirdi. "Biz büyük bir ailenin ferdiyiz" diyen Ulaş, "Cumhuriyetimize sahip çıkmak, Türk milletinin temel ilkesidir. 28 Nisanda yapılacak sanat şölenine tüm sanatkar dostlarını davet ediyoruz. İzkuder birlik ve beraberlik adına yapılacak olan etkinliğimiz her yıl devam edecektir" şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber