Yeni Yüzyıl Üniversitesi'nde her iki öğrenciden birine burs imkanı

Yeni Yüzyıl Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkan Yardımcısı Ekrem Çalkılıç, Vatan Sağlık ve Eğitim Vakfı'nın öğrencilere büyük bir bütçe ayırdığını belirterek, "Bu sayede okulumuza kayıt olmak isteyen öğrencilerin yüzde 50'sini burslandırmak istiyoruz" dedi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Şubat 2013 10:18, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59
Yeni Yüzyıl Üniversitesi'nde her iki öğrenciden birine burs imkanı

Yeni Yüzyıl Üniversitesi'nin 'Sömestr Fest'13' etkinliği Bursa'da yapıldı. Etkinlik ile ilgili bilgiler veren Çalkılıç, "Yeni Yüzyıl üniversitesi olarak sömestr etkinliği başlattık. Öğrencilerimiz ile birlikte Türkiye'yi dolaşıyoruz. Gripin ile anlaştık. Ülkedeki öğrencilere karne hediyesi sunmak istedik. Sömestr festivalinde her şehirde ayrı etkinlikler yapıyoruz. Amacımız bu sene gerçekleştireceğimiz büyük atılımla üniversitemizi herkese duyurmak. Vatan Sağlık ve Eğitim Vakfı çok büyük bir bütçeyi öğrencilerimizin eğitimine ayırdı. Bu sayede okulumuza kayıt olmak isteyen öğrencilerin yüzde 50'sini bu şekilde burslandırmak istiyoruz. Türkiye'nin eğitimine katkıda bulunmak istiyoruz. Vatan Sağlık ve Eğitim Vakfı bu sene büyük bir bütçe çalışması yaptı. Eğer bizim okulun sonsuz bütçe imkanlarından faydalanmak istiyorsanız, bizi araştırın cazip imkanlar söz konusudur" diye konuştu.

Öğrencileri bu tür etkinlikler ile coşturmak istediklerini ifade eden Çalkılıç, öğrencilere okulun tanıtımını yapıp, burs imkanlarını sunacaklarını sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber